AcasăNewsTrafic intens, duminica, pe Valea Prahovei

Trafic intens, duminica, pe Valea Prahovei

Au petrecut sfarsitul de saptamana la munte, iar acum, in drumul catre casa, soferii pot avea nedorita surpriza sa constate ca si alti conducatori auto au ales sa plece de pe Valea Prahovei in acelasi timp cu ei, drept urmare soseaua (respectiv drumul national 1) este destul de aglomerata.

In conditiile in care – din cifrele anuntate de catre responsabilii in materie- reiese faptul ca atat pe litoral, cat si pe Valea Prahovei a fost un week-end cat se poate de aglomerat, cu mii de oameni care au ales sa plece din Capitala, de exemplu, catre statiunile de la malul Marii Negre sau, dupa caz, de la munte, in cautarea unui bronz perfect, respectiv a unui loc plin cu vegetatie si cat mai umbros, la intoarcerea catre casa cuvantul de ordine este aglomeratia.

Cel putin asa aratau lucrurile, duminica la amaiza, pe DN 1, pe Valea Prahovei. Conform celor mai recente date facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, la ora 14.30, in zona amintita traficul rutier era „intens”, cel putin intre Sinaia si Busteni. Totodata, mentioneaza sursa citata, „pe sensul de coborare apar coloane in miscare de aproximativ un kilometru”.

Drept urmare, soferilor li se recomanda sa pastreze distanta suficienta in mers, dar si sa nu depaseasca o coloana de vehicule aflate in asteptare, daca prin acest gest risca sa ajunga pe sensul opus de mers.

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger