AcasăNewsTrafic ingreunat pe Valea Prahovei, din cauza ninsorii - VEZI drumurile cu...

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei, din cauza ninsorii – VEZI drumurile cu probleme!

(foto: prinbrasov.com)

Traficul rutier este blocat la Cheia, din cauza zapezii depuse pe sosea. Soferii ale caror masini nu au fost echipate pentru iarna au ramas blocati in mijlocul drumului.

foto: prinbrasov.com

Nici nu au cazut bine primii fulgi, ca au si aparut primele probleme in trafic! Circulatia este complet blocata la Cheia, pe sensul de mers Ploiesti – Brasov al DN 1 A, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Daniel Radu, citat de Mediafax. Blocajele au aparut dupa ce pe sosea s-a depus un strat de cinci centimetri de zapada, iar mai multe TIR-uri care nu aveau lanturi au ramas blocate pe drum. In zona s-a intervenit cu material antiderapant.

 

Probleme au fost si in zona Bran-Moeciu, unde cateva zeci de autoturisme au ramas inzapezite azi-noapte pe DN 73, in judetul Brasov. Utilajele de deszapezire au venit in zona abia dimineata, potrivit RealitateaTV.

De cateva ore, ninge fara oprire in judetele Brasov si Prahova. La Predeal, stratul de zapada atinsese, duminica dimineata, circa 10 centimetri. Salvamontistii au emis o avertizare de avalansa pentru Muntii Bucegi, dupa ce in zona a nins intruna de aseara, iar stratul de zapada a ajuns sa masoare o jumatate de metru.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger