AcasăNewsTrafic îngreunat din cauza ninsorilor abundente. Ce drumuri din țară sunt înzăpezite...

Trafic îngreunat din cauza ninsorilor abundente. Ce drumuri din țară sunt înzăpezite / CNAIR, restricții de circulație! – VIDEO

ninsoriTrafic îngreunat din cauza ninsorilor abundente. Utilajele de deszăpezire intervin pe drumurile naționale / Ce restricții de circulație există - VIDEO

Ninge ca-n decembrie în aprilie. Se circulă pe străzi în condiții de iarnă. Vremea este extrem de rece, cu vânt puternic și temperaturi de îngheț în unele zone.

Ninge abundant în centrul țării, marți dimineața. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri Brașov acționează în toate zonele afectate cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante.

Traficul se desfășoară cu dificultate pe multe drumuri naționale

Cu toate acestea, traficul se desfășoară cu dificultate, iar drumarii și polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să conducă cu prudență și să nu plece la drum fără cauciucuri de iarnă.

În județul Sibiu, circulația se desfășoară, marți, în condiții de iarnă.

Din cauza condițiilor meteo, pe DN 7 – Valea Oltului, între Câineni și Călinești, județul Vâlcea, au căzut bucăți de stâncă pe carosabil.

Ninge abundent și pe Transfăgărășan. Drumarii intervin pentru deszăpezire cu material antiderapant.

În jumătate de țară ninge

Traficul rutier este oprit, marţi dimineaţă, pe DN 11, în judeţul Covasna, din cauza unui accident soldat cu rănirea unei persoane, dar şi pe DN 73A, între Răşnov şi Predeal, judeţul Braşov, unde un utilaj de deszăpezire a rămas blocat.

Sunt restricţii de trafic pe DN 1, în judeţul Braşov, din cauza ninsorilor abundente. Totodată, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia din cauza vântului puternic, scrie news.ro.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti se circulă pe un carosabil umed, pe alocuri fiind semnalate precipitaţii sub formă de ploaie. Vizibilitatea în trafic este bună, valorile sunt normale, dar este semnalat vânt lateral puternic.

author avatar
Andreea Vlad
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger