AcasăNewsTrafic feroviar blocat intre Ramnicu Valcea si Sibiu: Un TIR s-a rasturnat...

Trafic feroviar blocat intre Ramnicu Valcea si Sibiu: Un TIR s-a rasturnat pe sinele de tren

(foto: ziare-pe-net.ro)

Accident pe calea ferata, vineri dimineata, in  zona Garii Caineni din judetul Valcea. O femeie aflata la volanul unui autoturism a fost ranita, dupa ce masina ei s-a lovit de un TIR, pe DN7. In urma impactului, vehiculul de mare tonaj s-a rasturnat pe sinele de tren aflate in apropierea soselei. Traficul feroviar intre Ramnicu Valcea si Sibiu este blocat la aceasta ora.

 

(foto: ziare-pe-net.ro)

Un TIR s-a rasturnat, dimineata, pe calea ferata situata in apropierea DN 7, langa Gara Caineni, dupa ce s-a ciocnit cu un autoturism, informeaza Mediafax. Femeia aflata la volanul masinii a fost ranita, fiind prinsa intre fiarele contorsionate. TIR-ul cu care a intrat in coliziune autoturismul condus de victima s-a rasturnat pe sinele de tren, circulatia intre Ramnicu Valcea si Sibiu fiind, la aceasta ora, blocata. In zona este asteptata o macara care sa ridice TIR-ul de pe sine.

 

Din primele informatii, se pare ca femeia a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a lovit de TIR-ul care circula regulamentar. In urma impactului, vehicului de mare tonaj s-a rasturnat si a ajuns pe calea ferata. In urma accidentului, traficul rutier pe DN7 se desfasoara alternativ pe sensul Sibiu – Ramnicu Valcea.

410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger