AcasăNewsTrafic feroviar blocat. Cisterna cu clei ajunsa pe sine, in judetul Suceava

Trafic feroviar blocat. Cisterna cu clei ajunsa pe sine, in judetul Suceava

Un accident in care a fost implicata o cisterna in care se afla clei a dus la blocarea circulatiei feroviare in judetul Suceava.

UPDATE: Circulatia feroviara este oprita pe sectia de cale ferata 502, intre statiile Vatra Dornei si Iacobeni, anunta reprezentantii Centrului Infotrafic, care mentioneaza, totodata, ca traficul rutier pe DN 17 Campulung Moldovenesc – Vatra Dornei nu este afectat.

Potrivit CFR Calatori, urmeaza sa se intervina cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea camionului, in vederea eliberarii caii ferate si a reluarii circulatiei. Intre timp, trenul IR 1833, care circula pe ruta Iasi – Timisoara Nord, a fost oprit, la ora ora 10:38, in statia CF Iacobeni, pana la redeschiderea circulatiei feroviare.

––––––––––––

Cisterna s-a rasturnat pe calea ferata, undeva in localitatea Iacobeni. Din informatiile facute publice de ISU Suceava, soferul mastodontului a fost scos dintre fiarele contorsionate de catre un pompier militar botosanean aflat in timpul liber, fiind dus, constient, la spital la Vatra Dorna, pentru mai multe investigatii de specialitate si tratament.

In tot acest timp, la fata locului au intervenit nu doar echipaje medicale, ci si de pompieri. „Au fost luate masurile de siguranta si nu exista pericol de explozie”, asigura cei de la ISU.

Traficul rutier in zona este blocat la momentul de fata, urmand sa se incerce indepartarea cisternei de pe sine si reluarea circulatiei trenurilor.

Inca nu se stie cum s-a produs accidentul, dar detaliile vor fi lamurite in cadrul unei anchete.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger