AcasăNewsTrafic de coșmar, luni dimineață, pe Pasajul Domnești. Maşinile s-au blocat pe...

Trafic de coșmar, luni dimineață, pe Pasajul Domnești. Maşinile s-au blocat pe ambele sensuri / „Măcar stai în aglomerație la înălțime” – FOTO

pasajulTrafic de coșmar, luni dimineață, pe Pasajul Domnești. Maşinile s-au blocat pe ambele sensuri / „Măcar stai în aglomerație la înălțime” - FOTO

Construirea unui pasaj la ieșirea pe Centura Capitalei spre Domnești n-a rezolvat nimic. La patru zile de la inaungurare şi prima zi lucrătoare de la deschidere s-a creat un ambuteiaj pe pasajul Domnești.

Pe sensul către Ilfov, dar și către București s-a circulat bară la bară luni dimineaţă, înainte de ora 7:00, potrivit buletin.de.

Trafic blocat pe ambele sensuri

Imaginile cu traficul infernal de pe noul Pasaj Domnești au fost publicate pe Facebook. Pe sensul către ieșirea din București, rampa de acces în giratoriul suspendat s-a transformat în parcare la primele ore ale dimineții.

Imaginile sunt dublate de informațiile platformei Waze care arată un blocaj total și pe Prelungirea Ghencea, către strada Brașov, acolo unde se circulă cu aproximativ 2km/h.

„E normal, tot traficul s-a blocat acum in semaforul de la strada Brașov. O veste bună e că de anul viitor revin trenurile pe linia 102 București Progresul – Giurgiu și vom avea trenuri de navetă de la București Progresul la Gara de Nord via Vârteju/Pasaj Domnești, atunci vedem câți renunță la mașini”, a scris un şofer.

„50 de min de la cart Latin ,acum am intrat in giratoriu”, s-a plâns alt şofer.

Pasajul Domnești, primul de tip giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, a fost deschis circulației rutiere vineri, la ora 12:00.

author avatar
Andreea Vlad
806 afisari

2 COMENTARII

  1. „Macar stai la intaltime” :))))))))))) Cum e asta! Astept si eu cu interes trenurile cu pricina. Am luat carnetul, dar inca nu mi-am cumparat o masina. Nu stiu daca sa imi iau la mana a doua sau una noua. Citeam pe odat.ro despre un serviciu de cumparare masini Carvago, daca nu costa mult, ma gandesc sa apelez, poate gasesc un model bun pt traficul din Romania, pentru ca serios nu stiu ce sa mai aleg. Electrica daca iau, unde alimentez. La mana a doua, de ce sa tin cont, ca astea vechi consuma mult. Ma rog, una peste alta, intr-un weekend o sa imprumut masina de la tata sa merg si eu noul pasaj. Poate nu e trafic asa mare, arata bine in poze, sa nu zic ca nu am pus si eu… roata pe acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger