AcasăNewsTrafic dat peste cap într-o intersecţie aglomerată din Capitală! Semafoare defecte, după...

Trafic dat peste cap într-o intersecţie aglomerată din Capitală! Semafoare defecte, după ce cablurile au fost roase de şobolani (FOTO)

semaforTrafic dat peste cap într-o intersecţie aglomerată din Capitală! Semafoare defecte, după ce cablurile au fost roase de şobolani (FOTO)

Traficul s-a desfășurat cu dificultate la intersecţia Bulevardul Unirii cu Strada Nerva Traian. Semafoarele au încetat să mai meargă, în cursul zilei de miercuri, 16 iunie, după ce șobolanii au ros cablurile.

Defecţiunea a fost semnalată în urmă cu o zi, în jurul orei 14.00, iar o echipă tehnică a mers să remedieze problema, potrivit Companiei Municipale pentru Managementul Traficului.

Compania Municipală pentru Managementul Traficului a postat pe pagina oficială de Facebook mai multe fotografii cu pagubele produse de șobolani și a precizat să semafoarele au fost repuse în funcțiune după aproximativ o oră și jumătate.

„Semafoarele din intersecția Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, fapt care a condus la îngreunarea traficului rutier. În jurul orei 14⁰⁰, echipa tehnică a Companiei Municipale Managementul Traficului București a fost solicitată pentru remedierea problemei. S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării.

Echipa noastră a demolat, igienizat și refăcut legăturile electrice, reușind ca până la ora 15³⁰ să asigure repunerea în funcțiune a semafoarelor și implicit reluarea traficului în condiții normale. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat participanților la trafic și asigurăm cetățenii că vom interveni cu același profesionalism de fiecare dată când vom fi solicitați”, se arată în mesajul companiei.

Tot miercuri, doi şobolani au fost surprinşi într-o vitrină dintr-un supermarket din Sectorul 1 în timp ce rodeau un covrig. Mai multe colonii de șobolani au fost surprinse şi în parcurile din București. În ultimele zile oamenii au filmat şobolani cât pisicile pe aleile parcului, chiar în zona teraselor de fiţe.

author avatar
Andreea Vlad
335 afisari

4 COMENTARII

  1. Si mai e Madam Clotilda primar dupa atatea „bune ” facute S1 ?
    Dar Romanii stati linistiti DNA-ul doarme

  2. Liberalii vor infiinta ANSL tradus Agentia Nationala a Sobolanului Liberal, iar Sobolanii de acolo, ii vor invita pe Sobolanii Liberi la un cascaval, o branza cu mucegai, negociind sa nu mai roada cablurile electrice, ci sediile USR, ca acolo e altii

  3. In natura, care ar fi in mod firesc peste tot, ar fi metoda ideala de biocontrol. Dar na, cand vrei zone artificiale, moarte, pe o planeta plina de viata, mai raman doar otravurile ca optiuni. Si inevitabilele epidemii de… cancere, ca tot a aveti azi un articol pe tema asta – numai ca nu de la COVID se trag…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger