AcasăNewsTrafic blocat în Capitală! Accident în lanț cu 20 de mașini -...

Trafic blocat în Capitală! Accident în lanț cu 20 de mașini – FOTO/VIDEO

accidentTrafic blocat în Capitală! Accident în lanț cu 20 de mașini - FOTO/VIDEO

20 de mașini au fost implicate joi, 9 decembrie, într-un accident în lanț la Pasajul Sălăjan din București, care este acoperit cu un strat subțire de gheață.

Haos la primele ore ale dimineții în zona Pasajului Sălăjan, din cauza unui carambol. Potrivit Digi24, accidentul în care au fost implicate 20 de mașini, s-ar fi produs din cauza poleiului care acoperă șoseaua.

De vină ar fi niște aspersoare pornite peste noapte peste spațiul verde dintre cele două sensuri de mers, dar care au udat și șoseaua. Cum azi-noapte temperatura a coborât și sub 0 grade Celsius, pe șosea s-a format gheață.

Din primele informații, accidentul nu s-a soldat cu victime, dar cel puțin 20 de mașini implicate în carambol au fost avariate. Unele dintre ele au suferit daună totală.

La Pasajul Sălăjan s-a format gheață

Carosabilul era atât de alunecos încât mașinile s-au transformat, efectiv, în sănii și au devenit imposibil de controlat, povestesc șoferii.

Astfel, traficul este restricționat pe strada Iuliu Hațieganu, între șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, pe ambele sensuri, potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti. Pe șosea sunt bucăți din caroseriile mașinilor care nu au mai putut fi ținute sub control.

author avatar
Andreea Vlad
758 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa plateasca daunele primarul care in loc sa dea cu sare porneste inst de udate sau chiar daca accidentai sa si asume ca iarna nu e ca vara are alte obligatii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger