AcasăNewsTotul despre ce se intampla cu cei opt inculpati din Dosarul Transferurilor...

Totul despre ce se intampla cu cei opt inculpati din Dosarul Transferurilor dupa gratii

Opt dintre cei mai importanti oameni din fotbalul romanesc au fost condamnati, marti seara, la ani grei de inchisoare cu executare.

Gica Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Gigi Netoiu, Jean Padureanu, George Copos si Cristi Borcea au ajuns dupa gratii, iar primele doua nopti petrecute in arest au fost extrem de dificile pentru cei opt.

Conform ultimelor informatii, fratii Ioan si Victor Becali au reusit sa treaca, pana acum, cel mai bine peste momentul extrem de dificil. Ba chiar Ioan Becali a refuzat controlul psihologic, precizand ca „nu este nebun”.

In schimb, cele mai mari probleme le-au avut Mihai Stoica, George Copos si Gica Popescu. Cei trei sunt incarcerati in aceeasi celula, la Penitenciarul Rahova, alaturi de inca un condamnat. Niciunul nu reuseste sa accepte trecerea de la statutul pe care il aveau in viata reala la viata de dupa gratii.

Mihai Stoica a fost dezamagit ca nu a stiut de manevra facuta de Cristi Borcea, Ioan Becali si Victor Becali, care si-au facut mutatie la Constanta pentru a fi incarcerati la Poarta Alba, alaturi de Gigi Becali. Evident, si managerul Stelei ar fi vrut sa fie incarcerat langa patronul echipei.

Totusi, Mihai Stoica este linistit, el beneficiind de protectia interlopilor din „Clanul Sportivilor”, fiind apropiat de Gheorghe Mustata, liderul gruparii Sportivilor si sef al galeriei Stelei.

Desi formasera un nucleu de patru grei la Poarta Alba, Borcea, fratii Victor si Ioan Becali si varul acestora, Gigi Becali, cei patru au fost instiintati ca au zilele numarate in formula completa. La Poarta Alba se executa pedepse doar in regim deschis sau semideschis, astfel ca Borcea si Ioan Becali vor trebui mutati la un penitenciar unde se executa pedepse in regim inchis.

Incarcerat la Penitenciarul Rahova, Jean Padureanu a fost transportat la Spitalul Penitenciarului Jilava, pentru ca la Rahova nu exista sectie de cardiologie ci doar chirurgie. Padureanu a fost instiintat de apropiati ca Gigi Becali si-a dat acceptul sa-l sustina financiar pe fostul boss de la Gloria Bistrita.

Gigi Netoiu pare ca s-a invatat si el cu viata de dupa gratii. Ba chiar a avut puterea sa glumeasca sustinand ca va finanta echipa de fotbal a Penitenciarului Craiova si va face o trupa mai puternica decat cea care exista la Universitatea in perioada in care era patron.

author avatar
Cristi Ionita
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger