AcasăNewsTot la CARACAL: Jandarmi anchetaţi după ce şi-au făcut selfie cu evadaţii...

Tot la CARACAL: Jandarmi anchetaţi după ce şi-au făcut selfie cu evadaţii pe care i-au prins

Inspectoratul de Jandarmi Olt a început o anchetă la Detaşamentul Caracal după ce mai mulţi jandarmi şi-au făcut selfie cu doi tineri evadaţi din Centrul Educativ Buziaş, judeţul Timiş, pe care i-au prins.

Foto Twitter

Purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, Mihai Iulian, a declarat, marţi, că este vorba de afectarea imaginii instituţiei în urma fotografiilor realizate alături de deţinuţii evadaţi.

„S-a declanşat o anchetă la Detaşamentul de Jandarmi Caracal, iar în momentul de faţă se fac verificări, se iau rapoarte de la militarii implicaţi. Trei jandarmi şi-au făcut poze cu cei doi tineri evadaţi din Centrul Educativ Buziaş, judeţul Timiş, după ce i-au prins pe raza comunei Gârcov din judeţul Olt, într-o zonă plină cu stufăriş. Efectiv au avut inspiraţia să caute acolo. Imaginile le-au făcut pentru ei. Prin aceste fotografii este vorba de afectarea imaginii instituţiei, prin poziţia lor în acele imagini, prin postură”, a spus Iulian.

Surse judiciare au declarat, la rândul lor, că jandarmii din Caracal s-au pozat alături de doi tineri, de 19, repectiv 21 de ani, condamnaţi pentru furt calificat şi tăinuire, care au evadat la sfârşitul lunii august din Centrul Educativ Buziaş, fiind daţi în urmărire naţională şi căutaţi de forţele de ordine.

Cei doi tineri au evadat în 28 august din Centrul de Educare din Buziaş, judeţul Timiş. Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru prinderea lor.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.142 afisari

5 COMENTARII

  1. Propun desfiintarea oraselului Caracal. Cei 30.000 de insi testati cu teste IQ si impartiti la 40 de judete ar insemna 750 de insi/judet adica daca un judet are 100 de orase sate comune ar insemna cam 7 prosti per catun nu e mult daca nu se reproduc. De o pare si de alta a Caracal se va turna pamant dupa luarea molozului si turnat pamant, se va cultiva porumb de fiert si pe partea cealalta floarea soarelui de seminte de spart. La centrul vechiului oras centru de observat circulatia. Energiile de prostit pot lua capul soferilor, ce se pot da jos dim masina si scuipa or bate in trafic.
    Cer autoritatii romane si verificarea jandarmilor care toarna videoclipuri cu cocalarii manelari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger