AcasăNewsTot Boc i-a facut Guvernul lui Ungureanu

Tot Boc i-a facut Guvernul lui Ungureanu

A pierdut o batalie, nu si razboiul. Desi a fost obligat sa demisioneze, Emil Boc continua sa faca jocurile in Guvern.

Emil Boc a avut un cuvant greu de spus in alcatuirea Cabinetului Ungureanu

Emil Boc a plecat, dar nu cu mana goala, ci cu intreaga echipa de ministri PDL. Aceasta a fost, de altfel, una dintre conditiile pe care fostul premier le-a pus atunci cand i s-a cerut sa demisioneze. Concret, Boc si-a avertizat colegii ca nu va mai accepta sa pice de fraier si le-a cerut acestora sa se sacrifice alaturi de el.  Ca atare, in sedinta de ieri a PDL, presedintele democrat-liberal a batut cu pumnul in masa si a cerut ca niciun fost ministru sa nu se mai regaseasca in noua echipa guvernamentala.

PDL scoate la inaintare “Liga juniorilor”

Razvan Ungureanu va trebui sa conduca o echipa formata din personaje din esalonul doi

Asa se face ca functii importante au ajuns pe mana unor politicieni din linia a doua a partidului, oameni tineri, care au o imagine curata sau, mai bine zis, nu au deloc o imagine, avand in vedere ca multi sunt ilustrii necunoscuti. Profitand ca se afla inca la butoane, Emil Boc a avut grija ca toti colaboratorii sai fideli sa fie recompensati pe masura. Si uite asa, Andreea Paul Vass, fosta consiliera a lui Boc, a fost nominalizata pentru portofoliul de la Economie, in timp ce Catalin Baba, clujeanul care a ocupat functia de secretar de stat in Ministerul Educatiei, a fost inaintat in gradul de ministru.

Premierul desemnat, tinut in sah

Asa cum ne-au obisnuit, liderii maghiari si-au negociat la sange prezenta in Guvern. Concret, pe langa portofoliile pe care le detin deja, udemeristii au cerut noi functii in esalonul doi (secretar de stat, deconcentrate). De asemenea, UDMR a repus pe tapet doleante mai vechi care vizeaza strict comunitatea maghiara si a cerut semnarea unui nou protocol al Coalitiei. Surprize au venit si din partea minoritatilor nationale, dupa intalnirea cu Razvan Ungureanu, Varujan Pambuccian precizand ca nu s-a luat inca o decizie privind sustinerea noului Executiv.[poll id=”193″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
650 afisari

6 COMENTARII

  1. Un guvern minunat si cinstit:

    Razvan Mustea, conform ultimei declaraţii de avere, înregistrată în iunie 2011, are o colecţie de ceasuri şi bijuterii estimată la 60.000 de euro, un autoturism Porsche achiziţionat în 2007, o casă în Voluntari cu o suprafaţă de 672 de metri pătraţi şi un teren de 859,59 de metri pătraţi primite ca donaţie în 2007. Mustea deţine şi o casă de 170 de metri pătraţi, în Bucureşti, cu teren de 540 de metri pătraţi, dobândite în 1996, are în conturi 38.845 de euro şi 2.081 de lei şi a fost împrumutat de soţia sa cu 94.900 de lei.
    Împreună cu soţia sa a obţinut, în ultimul an, suma de 103.419 lei din subînchirierea unor spaţii, alţi 103.406 lei din veniturile de la Camera Deputaţilor şi din salariul de lector universitar, iar soţia sa a primit din partea tatălui său suma de 36.655 de euro şi a câştigat 10.992 de lei din indemnizaţia de creştere a copilului.
    La toate acestea se adauga o casa in Miami, Florida, in valoare de 500.000 USD, despre care sustine ca este a parintilor.

  2. jos basescu ,alegeri anticipate .boc basescu si toata gasca de golani judecati si arestati ,pentru jefuirea poporului roman .

  3. Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Nu asta voia poporul român. ci „Jos Băsescu! Jos Băsescu! Jos Băsescu!” Cu marinarul la butoane şi cu ji danul prim-spion al ţării ne ducem naibii de râpă. Jos Băsescu! Jos Băsescu! Jos Băsescu! A venit la putere generaţia EBA, puşi în faţă de javrele mai bătrâne care astfel pot fura mai bine prin interpuşi. Ăştia chiar dacă deocamdată cică nu ştiu să fure, o să vedeţi cam ce tunuri dau peste o lună, două, fiindcă dulăii din spate sunt încă lacomi iar ei jigodiile tinere scheaună de dorul ciolanului să fie cât mai cu carne.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger