AcasăNewsTot Boc i-a facut Guvernul lui Ungureanu

Tot Boc i-a facut Guvernul lui Ungureanu

A pierdut o batalie, nu si razboiul. Desi a fost obligat sa demisioneze, Emil Boc continua sa faca jocurile in Guvern.

Emil Boc a avut un cuvant greu de spus in alcatuirea Cabinetului Ungureanu

Emil Boc a plecat, dar nu cu mana goala, ci cu intreaga echipa de ministri PDL. Aceasta a fost, de altfel, una dintre conditiile pe care fostul premier le-a pus atunci cand i s-a cerut sa demisioneze. Concret, Boc si-a avertizat colegii ca nu va mai accepta sa pice de fraier si le-a cerut acestora sa se sacrifice alaturi de el.  Ca atare, in sedinta de ieri a PDL, presedintele democrat-liberal a batut cu pumnul in masa si a cerut ca niciun fost ministru sa nu se mai regaseasca in noua echipa guvernamentala.

PDL scoate la inaintare “Liga juniorilor”

Razvan Ungureanu va trebui sa conduca o echipa formata din personaje din esalonul doi

Asa se face ca functii importante au ajuns pe mana unor politicieni din linia a doua a partidului, oameni tineri, care au o imagine curata sau, mai bine zis, nu au deloc o imagine, avand in vedere ca multi sunt ilustrii necunoscuti. Profitand ca se afla inca la butoane, Emil Boc a avut grija ca toti colaboratorii sai fideli sa fie recompensati pe masura. Si uite asa, Andreea Paul Vass, fosta consiliera a lui Boc, a fost nominalizata pentru portofoliul de la Economie, in timp ce Catalin Baba, clujeanul care a ocupat functia de secretar de stat in Ministerul Educatiei, a fost inaintat in gradul de ministru.

Premierul desemnat, tinut in sah

Asa cum ne-au obisnuit, liderii maghiari si-au negociat la sange prezenta in Guvern. Concret, pe langa portofoliile pe care le detin deja, udemeristii au cerut noi functii in esalonul doi (secretar de stat, deconcentrate). De asemenea, UDMR a repus pe tapet doleante mai vechi care vizeaza strict comunitatea maghiara si a cerut semnarea unui nou protocol al Coalitiei. Surprize au venit si din partea minoritatilor nationale, dupa intalnirea cu Razvan Ungureanu, Varujan Pambuccian precizand ca nu s-a luat inca o decizie privind sustinerea noului Executiv.[poll id=”193″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
650 afisari

6 COMENTARII

  1. Un guvern minunat si cinstit:

    Razvan Mustea, conform ultimei declaraţii de avere, înregistrată în iunie 2011, are o colecţie de ceasuri şi bijuterii estimată la 60.000 de euro, un autoturism Porsche achiziţionat în 2007, o casă în Voluntari cu o suprafaţă de 672 de metri pătraţi şi un teren de 859,59 de metri pătraţi primite ca donaţie în 2007. Mustea deţine şi o casă de 170 de metri pătraţi, în Bucureşti, cu teren de 540 de metri pătraţi, dobândite în 1996, are în conturi 38.845 de euro şi 2.081 de lei şi a fost împrumutat de soţia sa cu 94.900 de lei.
    Împreună cu soţia sa a obţinut, în ultimul an, suma de 103.419 lei din subînchirierea unor spaţii, alţi 103.406 lei din veniturile de la Camera Deputaţilor şi din salariul de lector universitar, iar soţia sa a primit din partea tatălui său suma de 36.655 de euro şi a câştigat 10.992 de lei din indemnizaţia de creştere a copilului.
    La toate acestea se adauga o casa in Miami, Florida, in valoare de 500.000 USD, despre care sustine ca este a parintilor.

  2. jos basescu ,alegeri anticipate .boc basescu si toata gasca de golani judecati si arestati ,pentru jefuirea poporului roman .

  3. Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Nu asta voia poporul român. ci „Jos Băsescu! Jos Băsescu! Jos Băsescu!” Cu marinarul la butoane şi cu ji danul prim-spion al ţării ne ducem naibii de râpă. Jos Băsescu! Jos Băsescu! Jos Băsescu! A venit la putere generaţia EBA, puşi în faţă de javrele mai bătrâne care astfel pot fura mai bine prin interpuşi. Ăştia chiar dacă deocamdată cică nu ştiu să fure, o să vedeţi cam ce tunuri dau peste o lună, două, fiindcă dulăii din spate sunt încă lacomi iar ei jigodiile tinere scheaună de dorul ciolanului să fie cât mai cu carne.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger