AcasăNewsTopul celor mai bune parcuri acvatice. Romania? Pe tobogan

Topul celor mai bune parcuri acvatice. Romania? Pe tobogan

In aceste zilele toride de vara,  parcurile acvatice reprezinta o buna alternativa la plaja de la mare, si nu doar pentru copiii nostri. In timp ce oferta interna (Therme si Divertland /Bucuresti sau Aqua Magic /Constanta) este destul de modesta, propunerile pentru locatiile din Europa e bogata si interesanta. De altfel, intr-un top realizat pe baza optiunilor facute de catre utilizatorii site-ului TripAdvisor, a fost intocmit clasamentul celor mai bune 25 de parcuri acvatice de pe Batranul Continent. Niciunul nu este din Romania!

Numarul 1 in ierarhia turistilor ramane,  si in acest an, Siam Park din Tenerife, un complex care se intinde pe o suprafata de 18,5 hectare in Costa Adeje, Insulele Canare.

Siam Park din Tenerife

Pe locul secund se situeaza Waterworld AquaPark din Ayia Napa/Cipru, unde vizitatorii au parte de mai mult de o duzina de tobogane cu apa si multe alte atractii.

Waterworld AquaPark din Ayia Napa/Cipru

Top 3 este inchis de Water Park din Faliraki, insula greceasca Rhodos. Aici, distractia este la ea acasa, fie ca vorbim de copii sau de adulti.

Water Park din Faliraki

Urmeaza, pana la locul 10, in ordine, Etnaland Park din Belpasso (Sicilia / Italia), Action Aqua Park (statiunea Sunny Beach / Bulgaria),  Slide & Splash din Lagoa (Algarve / Portugalia), H2O din Rostov pe Don (Rusia), Aqua Park din Druskininkai (Lituania), Aqualandia din Jesolo (Italia) si Fasouri Water Mania Water Park din Limassol (Cipru).

Ditellandia Acqua Park din Mondragone

Alte parcuri acvatice din Europa apreciate de turisti sunt Ditellandia Acqua Park din Mondragone (Italia), Odissea 2000 din Rossano (Italia), SandCastle Aquapark din Blackpool (Anglia), Aqua Palace din Praga (Cehia), LC din Swansea (Tara Galilor), Aqua Fantasy Land din Selçuk/Izmir (Turcia), Adaland din statiunea Kusadasi (Turcia), Aqua Paradise din Nessebar (Bulgaria), Aquapark Lebyazhiy din Minsk (Belarus), Star Beach Water Park din Hersonissos (insula Creta/ Grecia), Aqualandia din Benidorm (Spania), Tsilivi Water Park din Tsilivi (Zakynthos/Grecia), Livu Akvaparks din Jurmala (Letonia), Aqua Park Flamingo din Torrevieja (Spania) si PortAventura Aquatic Park din Salou (Spania).

Etnaland Park din Belpasso
author avatar
National
1.331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger