AcasăNewsTopless supravegheat video la Strandul Dambovita

Topless supravegheat video la Strandul Dambovita

Agentii de paza de la Strandul Dambovita se pot declara fericiti. Pe un stalp de langa bazinele de inot au fost montate trei camere video, ce sunt orientate spre zona umbrita, unde de retrag studentele sa faca plaja topless.

Camerele de supraveghere sunt amplasate pe acest stalp si sunt orientate cate zona frecventata de tinerele care fac plaja topless

Cele trei camere video sunt amplasate strategic, la o inatime de peste 5 metri, pentru a nu atrage atentia, si, in mod bizar, nu sunt orientate catre bazine, pentru a veni in sprijinul salvamarilor, in cazul unui accident nefericit.

Nici catre Soseaua Virtutii, pentru a-i observa pe indivizii care ar vrea sa escaladeze gardul, ci… spre perimetrul frecventat de studentele din Grozavesti.

Zona respectiva este preferata de tinerele dezinhibate, deoarece copacii si arbustii le ofera o oarecare intimitate, pentru a face plaja topless. In imediata apropiere a camerelor de supraveghere nu exista niciun indicator prin care sa clientii sa fie informati cu privire la faptul ca perimetrul este monitorizat video. Este mentionat, in schimb, la casa de bilete, pe una dintre multele coli A4 lipite pe geamuri, cu diferite anunturi.

author avatar
Narcis Voica
3.742 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger