AcasăNewsTop-modelele, fabrici de bani

Top-modelele, fabrici de bani

Gisele Bundchen: 17, 5 milioane de dolari. Este pentru prima data dupa 15 ani cand brazilianca nu este pe primul loc in top

Frumusetile generatiei mileniale au devenit reginele catwalk-ului si incasarilor. Kendall Jenner, Gisele Budchen si Chrissy Teigen ocupa  primele locuri in topul celor mai bine platite modele din lume pe 2017, realizat de revista Forbes.

Gisele Bundchen 17 5 milioane de dolari Este pentru prima data dupa 15 ani cand brazilianca nu este pe primul loc in top

La 22 de ani Kendall Jenner a castigat anul acesta 22 de milioane de dolari, dupa ce a fost imaginea companiilor Estee Lauder si Adidas, dar si in urma prezentarilor pentru Alexander Wang, Fendi, Chanel si Marc Jacobs. Este pentru prima oara dupa mai mult de un deceniu cand Gisele Bundchen nu se afla pe primul loc in top, dar brazilianca cu origini germane(retrasa de pe podium) se poate consola cu “numai” 17,5 de milioane de dolari, obtinuti din reclame si shooting-uri pentru reviste de top sau campanii ale companiei Arezzo.

Kendall Jenner 22 milioane de dolari cel mai bine platit model din lume pe 2017

Urcata pentru prima oara in clasament Chrissy Teigen a realizat venituri de 13,5 milioane de dolari in urma aparitiilor in Sports Illustrated, Cosmopolitan, Vogue si Glamour. Modelul brazilian Adriana Lima(unul din “ingerii” Victoria’s Secret) si-a trecut in cont 10,5 milioane de dolari datorita campaniilor Maybelline si Desigual.

hrissy Teigen 135 milioane de dolari prima aparitie in clasament

Clasamentul Forbes continua cu Gigi Hadid(9,5 milioane de dolar), Rosie Huntington-Whiteley(9,6 ), Karlie Kloss(9,5), Liu Wen(6,5), Bella Hadid( 6 milioane de dolari, la 21 de ani sora lui Gigi Hadid este cel mai tanar model inclus in topul Forbes) si Ashley Graham, primul model supraponderal, care a castigat 5,5 milioane de dolari, dupa ce  a aparut in campanii ale Lane Bryant, Dressbarn si H&M.

author avatar
Bogdan Borcea
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger