AcasăNewsTop 10 cele mai bune creme împotriva coșurilor 2023

Top 10 cele mai bune creme împotriva coșurilor 2023

Nu oricine se poate bucura de un ten perfect de la natură. Coșurile sunt o problemă comună cauzată de o alimentație necorespunzătoare, stres, boli ale organelor interne, ecologie și alți factori. Numai cu un tratament în timp util și cu o selecție adecvată a produselor cosmetice de îngrijire, problema poate fi rezolvată fără consecințe (pete, cicatrici).

Pentru a îți facilita alegerea, astăzi am pregătit pentru tine un rating cu cele mai bune creme împotriva acneei faciale, pe baza evaluărilor specialiștilor și a recenziilor cumpărătorilor reali.

Librederm Seracin Spot Active Cream – pentru pielea grasă și cu tendințe acneice

Crema pentru coșuri de la Librederm este ideală pentru pielea grasă care are probleme sub formă de erupții cutanate. Ingredientele importante care acționează în lupta împotriva imperfecțiunilor sunt zincul și sulful. Acestea calmează epiderma și reduc roșeața. Acidul salicilic exfoliază și elimină celulele keratinizate. Acidul hialuronic ajută la hidratarea și netezirea pielii. Tenul devine mai luminos și capătă o culoare sănătoasă. În plus, compoziția produsului este îmbogățită cu vitaminele B, C și E, care îmbunătățesc starea generală a pielii.

Librederm Seracin Mattifying Day Cream For Oily Skin – cremă de zi matifiantă

Acțiunea acestei creme vizează în mod direct rezolvarea problemei strălucirii uleioase și a erupțiilor inflamatorii. Nu va ajuta la eliminarea ridurilor și a altor semne de îmbătrânire, dar va face pielea mai tânără datorită îmbunătățirii generale a stării sale. Aplicarea regulată a cremei ajută la normalizarea activității glandelor sebacee, conferă tenului un ton plăcut, previne erupțiile cutanate. Treptat, fața devine mai proaspătă și are un aspect mai sănătos.

Tea tree purifine 80 cream, Dr. Ceuracle – cremă pentru ten problematic

Această cremă pentru coșuri de la renumitul brand coreean calmează instantaneu pielea, previne inflamațiile, hidratează și stimulează regenerarea. Conține 80% extract de frunze de arbore de ceai și un complex de agenți hidratanți eficienți. Produsul are un efect seboregulator, ceea ce elimină strălucirea grasă și matifiază. În plus, formula se bazează pe complexul Centella asiatica, o componentă multifuncțională care reduce sensibilitatea, ajută la combaterea cuperozei, întărește capilarele, controlează sebumul și promovează regenerarea.

Vichy Normaderm – îngrijire împotriva imperfecțiunilor

Această cremă pentru coșuri reprezintă o adevărată descoperire pentru femeile după 30 de ani. Cu toții știm că starea pielii începe să se deterioreze treptat și, prin urmare, are nevoie de un remediu eficient. Normaderm este capabil să facă textura feței netedă și uniformă. Crema hidratează și hrănește pielea, ceea ce ajută la prevenirea strălucirii uleioase. După câteva zile de aplicare, judecând după recenziile femeilor, apare un rezultat pozitiv. Acizii lipohidroxilici și acidul salicilic din compoziție contribuie la eliminarea strălucirii inestetice și la curățarea porilor. Vitamina C tonifică și face pielea fermă. Efectul complex permite eliminarea imperfecțiunilor vizibile, cum ar fi: roșeața, porii dilatați, tonul neuniform.

Himalaya Herbals Acne-n-Pimple Cream – cremă pentru pielea problematică

Un produs ieftin, dar eficient, pentru îngrijirea zilnică a epidermei cu probleme pronunțate. Compoziția se bazează pe extracte de plante, care sunt sigure pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii. Componentele active sunt arbore de bumbac, arbore cast chinezesc, linte, care îngustează porii, revigorează, reduc inflamația. Alaunul are un efect hemostatic și antiseptic. Aloe înmoaie epiderma, vindecă zonele deteriorate. Compoziția este vândută în tuburi convenabile cu un volum de 30 ml.

La Roche-Posay Effaclar Duo(+) – gel-cremă corectivă pentru pielea problematică

Aceasta este cea mai bună cremă pentru coșuri, potrivit redacției noastre. Acțiunea compoziției durează până la 24 de ore. Utilizatorii remarcă o hidratare profundă și o acțiune matifiantă. În paralel, Effaclar Duo luptă împotriva porilor înfundați, a coșurilor, a petelor post acneice. Rezultat este vizibil în 12 ore după aplicare – erupțiile și roșeața devin mai puțin vizibile. După o lună de aplicare regulată a cremei, fața rămâne curată, strălucirea uleioasă sau relieful neuniform dispar. Complexul de acizi curăță delicat porii, netezește relieful, previne apariția de noi coșuri sau comedoane.

Cinovit – cremă-gel împotriva acneei și a punctelor negre

Cinovit – o cremă-gel pentru pielea cu probleme, care combate erupțiile cutanate, iritațiile, reduce punctele negre. Compoziția este activă în tratamentul și prevenirea acneei de severitate ușoară și moderată. Zincul bioactiv din compoziție controlează producția de sebum, ucide bacteriile care provoacă erupții cutanate. Rădăcina de lemn dulce reduce inflamațiile. Vitamina A normalizează funcția glandelor sebacee. Iar provitamina B5 acționează ca un antioxidant, are un efect cicatrizant.

Bioderma Sebium Hydra – cremă pentru pielea problematică

Cea mai bună cremă calmantă și ultrahidratantă pentru pielea problematică, predispusă la imperfecțiuni, potrivit multor experți. Produsul se aplică în fiecare zi, o dată sau de două ori, după o curățare temeinică. Pentru rezultate rapide, se recomandă utilizarea întregii linii Sebium. Compoziția nu lasă urme grase, iar hidratarea se resimte pe tot parcursul zilei. Enoxolona, extractul de alge, alantoina calmează, ameliorează rapid inflamația, regenerează celulele epidermice.

Ciracle Red Spot Cream – cremă pentru pielea acneică și uscată
Această cremă pentru față împotriva coșurilor de la Ciracle este concepută pentru pielea uscată, produsul ajută la reducerea rapidă a inflamației. Compoziția include 3 ingrediente active care sunt importante pentru epiderma problematică. Extractul de centella asiatică reface celulele și vindecă daunele. Oxidul de zinc usucă zonele inflamate, previne noi erupții cutanate. Niacinamida uniformizează tonul, luminează petele acneice. Este mai bine să folosiți crema punctual, aplicând la fiecare inflamație. Costul este economic. Compoziția ajută la erupții cutanate de toate tipurile și dimensiunile.

Holy Land Alpha-Beta With Retinol Restoring Cream – cremă revitalizantă cu retinol pentru față

Un produs intensiv care nu conține substanțe care irită pielea sensibilă. Crema pentru coșuri este concepută pentru a îmbunătăți tonul, a crește elasticitatea, a elimina liniile de expresie și ridurile de vârstă. Crema nu înfundă porii, crește respirația celulară, stimulează metabolismul. Conține o concentrație ridicată de ingrediente active, ceea ce duce la o recuperare rapidă a pielii. Produsul israelian se bazează pe acizi AHA special selectați, care strâng porii, albesc, ameliorează inflamația, exfoliază stratul superior keratinizat. Compoziția poate fi aplicată pe față și pe orice zonă aspră a corpului. Produsul nu are doar efect de îngrijire, ci și terapeutic. Ajută la eliminarea acneei, a dermatitei seboreice, normalizează starea pielii foarte uscate.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger