AcasăNewsTony Blair era fascinat de OZN-uri

Tony Blair era fascinat de OZN-uri

Tony Blair era fascinat de OZN-uri si primea rapoarte detaliate despre acestea

Autoritatile britanice au facut publice documente privind activitatea farfuriilor zburatoare si a extraterestrilor pe teritoriul Angliei. Cercetarile au fost intreprinse de un birou infiintat de fostul premier Tony Blair.

Tony Blair era fascinat de OZN-uri si primea rapoarte detaliate despre acestea

Documentele oficiale au fost facute publice de Arhivele Nationale britanice la cererea organizatiei Freedom of Information.

Ceea ce a ajuns sa fie publicat reprezinta 25 de documente, printre care un raport extrem de detaliat adresat exclusiv lui Tony Blair, premier pe vremea functionarii asa numitului „X Files Bureau” .

Acest birou a fost inchis in 2009, dar a lasat in urma sa o serie de documente care atesta, se pare, prezenta extraterestrilor pe pamant englezesc.

Extraterestri si „oameni in negru”

In documentele date publicitatii se arata ca un politist a semnalat un OZN zburand deasupra stadionului de fotbal al Chelsea, iar o persoana din Lincolnshire sustine ca, dupa ce a anuntat ca a vazut o farfurie zburatoare, a primit vizita a trei „oameni in negru”. De asemenea, un hangiu galez afirma ca a vazut cum dintr-un OZN care aterizase au coborat doi humanoizi solizi, fara fata si care au efectuat niste masuratori. Documentele dezvaluie si pozitia Armatei britanice care sustine ca extraterestrii au venit pe Pamant in misiune militara, in scop stiitific sau pentru… turism.

author avatar
Arpad Dobre
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger