AcasăNewsToni Petrea pleacă de la FCSB, după eșecul în fața Rapidului! Ce...

Toni Petrea pleacă de la FCSB, după eșecul în fața Rapidului! Ce s-a aflat de la Gigi Becali

(sursa foto: captură video)

După ce FCSB a pierdut, duminică seară, în Giulești, în fața Rapidului, scor 0-2, luni s-a aflat că formația rămâne fără antrenorul Toni Petrea.

Tehnicianul și-a anunțat plecarea de la echipă, după eșecul în fața formației antrenate de Adrian Mutu. Așadar, la doar o zi după înfrângerea din Giulești, în meciul din a doua etapă a Superligii Petrea (47 de ani) ar fi decis să demisioneze de la FCSB.

Cine rămâne pe banca FCSB

Chiar de la Gigi Becali, patronul FCSB, s-au aflat primele detalii cu privire la plecarea lui Petrea. „Toni e la echipă acum, a zis că pleacă. Am vorbit de dimineață cu el, a zis că e la echipă. A zis: «nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am o problemă eu, antrenorul. Nu înțeleg ce se întâmplă, mai bine plec eu și poate se întâmplă ceva». Pleacă de la echipă, eu i-am zis să stea, el a zis că e mai bine să plece, poate se califică echipa.

Pe bancă rămân cei care sunt în stafful tehnic”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena, citat de prosport.ro.

FCSB a pierdut, duminică seară, cu 0-2, partida contra Rapidului, după ce Marko Dugandzic a deschis scorul în minutul 19, iar căpitanul Cristi Săpunaru a majorat avantajul giuleștenilor, înscriind în minutul 40.

Latifundiarul din Pipera se vede nevoit, așadar, să găsească un înlocuitor pentru Toni Petrea. FCSB va juca joi, pe Arena Națională, returul cu FC Saburtalo, din preliminariile UEFA Europa Conference League. În tur, au pierdut cu 0-1, în Georgia.

author avatar
Andrei Coman
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger