AcasăNewsToma Zaharia bantuie Ministerul de Interne: „Fereasca Dumnezeu sa ma intorc”!

Toma Zaharia bantuie Ministerul de Interne: „Fereasca Dumnezeu sa ma intorc”!

Toma Zaharia, celebru pentru ca pana si oamenii apropiati tremurau in fata lui

Debandada din Ministerul de Interne ar trebui sa tina, fara putinta de tagada, capul de afis al unei sedinte de urgenta a CSAT – ului. Daca a ajuns sa fie dezarmata pana si garda ministrului, ce sa mai vorbim de asigurarea ordinei publice in cazul unui miting mai vijelios sau preluarea modelului Londra!

Toma Zaharia, celebru pentru ca pana si oamenii apropiati tremurau in fata lui

Cum „maurul” Igas si-a indeplinit deja in mare misiunea, acesta poate disparea in ceata, intr-un cor de blesteme si sudalmi neaose. Numai ca „restructurarea” cu japca nu si-a atins tocmai principalul scop : epurarea „puilor de Buldogi”, pentru ca oamenii lui Vasile Blaga sunt inca pe metereze.

Ultimele cuvinte

Lui Vasile Blaga i s-ar putea pregati un adversar surprinzator, dar pe masura

Asa ca strategii sistemului trebuie sa prepare in laboratoarele Puterii antidotul necesar. Numai ca, surpriza,  singurul nume considerat un adversar de temut este cel mai controversat, temut, adulat si hulit deopotriva general al Politiei Romane. Nimeni altul decat fostul dusman de moarte de odinioara, Toma Zaharia. Cel care, inainte sa iasa pe usa Ministerului de Interne pe care l-a condus din umbra atata amar de vreme, a rostit in fata unei duzini de chestori  impietriti aceste ultime cuvinte : „Fereasca Dumnezeu sa ma intorc”! Iar cum porecla recunoscuta a acestuia este tocmai „Dumnezeu”, avertismentul ar putea fi luat cu atat mai mult in considerare…

Uitati de Creator

La acel moment, atat Ministerul de Interne dar si structurile speciale ale altor servicii secrete erau impanzite, la toate functiile de conducere, cu ofiteri creati practic de Zaharia. Iar schema gandita si aplicata de „Dumnezeu” a ramas valabila o buna perioada de timp. Nimeni nu indraznea sa se atinga de „copiii” sai. Dar sa ii amintesc doar pe cei mai de suflet : seful  IGPR  Petre Toba, seful DGIPI  Gelu Drajneanu, defunctul sef de la Capitala Aurel Smochina, Lucian Guran, alt director al DGPMB, Gabriel Cretu, numarul 2 de la SPP, „nemuritorul” sef al cadrelor Pandelea Pelmus, Mincu Silvestru zis si „agentul PSD” sau Vasile Muresan. Acesta din urma, fiind seful ofiterilor sub acoperire dela „Doi si un sfert”, nu a avut nici o greata de a-l fila chiar pe comandantul nou infiintatei DGA, procurorul  Marian Santion. „Finii” de pe lista  lui Zaharia au fost insa  incalecati de „nepotii” lui Blaga. Iar daca ar vrea cineva sa „divide et impera” Internele, nu ar avea decat sa-l  dezgroape  pe „Tezeu”.

author avatar
Catalin Tache
5.929 afisari

3 COMENTARII

  1. nu se mai nasc curand ministri ca dl. RUS si sef al dep, ordine si sig.publica ca dl TOMA ZAHARIA.cei de astazi vai mama lor.

  2. Probabil ca asa o fi, cum spui dumneata, domnule Tache, numai ca nu risca nimeni sa aduca inapoi in MAI un general a carui sotie era in atentia stricta a DGCCOA pentru incurcaturi serioase cu fabricarea precursorilor de heroina, caz la nivelul anilor 2000-2003. De ce nu il intrebati pe generalul Fatuloiu, el conducea atunci Directia si a lucrat direct la caz. Sau pe generalul Mihai Stoica, fost sef al Brigazii Antidrog Flagrant – Bucuresti, fost atasat de Interne la Ankara, implicat direct in dosar? I-a trimis Toma Zaharia inclusiv 2 controale de la SRI, ca sa-l puna cu botul pe labe, pentru ca l-a deranjat pe Nicu Ghiara, prietenul de suflet al lui Adrian Nastase. Si de ce nu spuneti ca Toma Zaharia a copilarit pe marginea aceluiasi sant cu Adrian Nastase, la Tartasesti? Sau, de ce nu cereti amanunte de la generalul Gabriel Nita, fost secretar de stat la Interne, cel caruia „Generalul Heroina” ii datoreaza ascensiunea, ulterior tragandu-i un mare sut in fund? Cam multe fumigene domnule Tache si cam subtiri.

  3. Romania,tara de ..golani condusa de bande de hoti….acum saracul si cinstitul poate muri fericit:a facut Romania tandari cu revolutia lui….peste tot,hoti,tarfe,golani ,taietori de frunze la caini,spioni si beizadele,gangave si escroci,traficanti si violatori…am uitat ceva?da ..era sa uit tocmai pe cei mai importanti membri ai crimei organizate:politicienii si guvernantii!Muzioca,muzica,..curat contitutional …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger