AcasăNewsTolontan face surfing pe valul de ura impotriva PSD

Tolontan face surfing pe valul de ura impotriva PSD

„Politistii pun indrazneala atacului asupra baschetbalistilor de la Braila pe seama cresterii tupeului interlopilor in toata tara pe fondul slabirii politiei prin politizare”. Pompos, titlu, asa-i?! Are, totusi, o mica buba: pute de la o posta a securism de proasta calitate, din acela predat prin salile prafuite de la Baneasa de vreun ofiteras plictisit si decrepit, frustrat ca sefii il sar din schema in mod frecvent cand vine vorba de promovari. Tocmai fiindca miroase nu m-am mirat deloc cand l-am descoperit pe pagina lui Catalin Tolontan, nimeni altul decat cuirasatul de mamaliga al moralitatii din mass-media.

Intre doua…spe anchete despre cum se sifoneaza banul public, Tolo se mai impiedica si de cate-o secureala la pret redus, n-are cum sa se fereasca, il apleaca umerii ingreunati. Observ ca atacul la adresa Internelor e concertat, de catva timp se dau batalii aprige pe frontul MAI, insa ma intreb si eu oare unde erau acesti apologeti ai dreptatii cand ministerul ajunsese jucaria preferata a lui Gabi Oprea, iar Catalin Voicu facuse din aceasta institutie brelocul pe care il atarna la gaica pantalonilor.

Traim vremuri cu adevarat interesante. Minoritatea dicteaza intr-o societate ce ar trebui sa fie condusa de vointa majoritatii, iar ideea de rezistenta in fata unui sistem zugravit ca opresiv se traduce prin lamentari la televizor in prime-time si proteste cu lideri bezmetici finantati de obscure ONG-uri straine. De unde partizani, ce atatea idealuri crestine, acum se merge la lupta cu lanterna de la smartphone aprinsa, live-ul pe Facebook este la putere, multiculturalismul ne leaga in cuget si simtiri, iar „a fi cool” se dovedeste singura ratiune pentru care existam pe acest Pamant.

In Romania lui 2018, a fi cool inseamna sa injuri PSD-ul, sa te opui vehement oricarui proiect initiat de „ciuma rosie”, ba chiar sa-l iei la suturi pe cel de langa tine care vede si partea buna (e drept, putina) din mandatul ce i-a fost indredintat lui Dragnea. Esti cool daca ceri spitale, nu catedrale, daca vorbesti despre lipsa autostrazilor desi tara nu avea infrastructura rutiera nici pe vremea lui Emil Constantinescu si nici in decada basista nu s-a legat Portul Constanta de Vama Nadlac, e cool sa iei salarii marite (profesori, medici etc) si apoi sa apari in Piata Victoriei la proteste urland ca din gura de sarpe ca nu mai ai loc de „hotii astia” si vrei o schimbare, Doamne, ce cool e sa ataci Politia Romana vorbind despre politizarea ei fara sa sufli un cuvant de cazurile Soric sau Hardy, cand s-a ridicat valul peste legaturile de afaceri, iar unele chiar de prietenie apropiata, dintre oamenii legii (sefi de IJP!) si lumea interlopa!

Cu astfel de materiale atent strecurate in online, #mergemdupasistem devine  #fluieramdupapsd, ceea ce nu-i face cinste lui Tolontan, un deontolog ce cauta sa impuna in constiinta colectiva Fata de la pagina 5 drept presa quality.

Altfel, nu cred sa existe vreo legatura cu razboiul pe care edilul Capitalei i l-a declarat ministrului Carmen Dan. In acest sens stau marturie numeroasele dezvaluiri despre combinatiile familiei Firea-Pandele pe care Catalin Tolontan le-a publicat de-a lungul timpului. Pur si simplu, Rambo din Pipera al jurnalismului de investigatie s-a agatat si el de trenul urii la adresa PSD ce tranziteaza Romania cam de cand maladia sorosista ne-a infestat pe vremea guvernarii ciolosiste.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
922 afisari

6 COMENTARII

  1. De fapt are dreptate. In goana dementa dupa productia de corupti la hectar, politistii si procurorii au neglijat, spre incurajat, toti infractorii cu violenta. Cand pentru o presupusa mita (denunturi si interceptari trucate, niciun flagrant, nico proba directa) un om ia peste douazeci de ani de puscarie, mai mult decat pentru omor deosebit de grav, pentru o presupusa mita de sase lei (in fapt o provocare jegoasa si asta nereusita), o femeie ia mai multi ani de puscarie decat pentru o tentativa de omor, pentru o ciocolata, socotita mita, o doctorita este arestata, murind pana la proces, de inima rea, mai mult decat au „patimit” multi dintre criminalii de razboi…In vremea asta infractorii cu violenta, chiar atunci cand erau incarcerati, erau eliberati de judecatori din cauza deficientelor in cercetare si administrarea probelor (suspectez ca „deficientele” nu erau numai din proasta pregatire, ci si interesate). Dosarele au ajuns sa fie punctate pe doua coordonate, cu plus alea de coruptie, neutru celelalte. In vreme ce platim nesimtit institutii ca DNA si DIICOT, orasele de provincie sunt guvernate in stil mafiot, toate notabilitatile innodandu-si cozile si intersele, toate institutiile sunt „ocupate” pe cumetrii, toate fondurile sunt impartite proportional cu ierarhia sau cu stapanul de la „centru” care protejeaza…Da, e adevarat, infractorii isi fac de cap, sub nasul politistilor deveniti slugi ai sistemului mafiot. Si la asta a pus si Tolontan (si toti din divizia „presa”)umarul. De cand se ocupa de „justitie”, cate articole a scis despre violenti, despre adevaratii infractori, de fapt, cat a scris de capul lui si cat intelege el din ce scrie? Asta e pericolul sa scrii la ordin, chestii pe care nu le pricepi, dar, uneori omoara oameni… Ramane intrebarea cu ce sunt interesate serviciile in aceasta „afacere”, ca Tolontan s-a intrebuintat de cate ori securitatea avea un interes intr-o problema…O fi vreo restructurare la SRI si-si cauta loc de transfer?!

  2. Are perfecta dreptate. Dar nu numai PSD – ul a numit in functiile importante din Politie persoane obediente si incompetente. Si cum subordonatii saluta: „sa traiti sefu’, era sa aveti o scama”, nu trebuie sa ne mai miram de nimic.

  3. Mai cuirasatul U.S.S. Rambo Mamaliski a mai inimerit-o cu patinuare diluari spitake si alte ordine pa linie de grad.

  4. Mai cuirasatul U.S.S. Rambo Mamaliski a mai inimerit-o cu patinuare diluari spitake si alte ordine pa linie de grad..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger