AcasăNewsToba, "pus la dispozitie" din ordinul succesorului

Toba, „pus la dispozitie” din ordinul succesorului

Fostul sef al Ministerului de Interne, care ramasese in functia de consilier in cadrul MAI, dupa ce parasise sefia institutiei, a fost „pus la dispozitie”, din ordinul succesorului sau, Dragos Tudorache.

Masura, specifica oamenilor legii, este prevazuta de Statulul Politistului. Si a fost luata ca urmare a punerii in miscare a actiunii penale, atat in cazul lui Petre Toba, cat si a al altor fosti sefi din cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI). Concret, MAI anunta ca vizati de un astfel de demers sunt si Gelu Oltean, Rares Vaduva, dar si Horatiu Nabirjoriu.

De altfel, Petre Toba si-a si anuntat demisia de la sefia MAI, dupa ce procurorii anticoruptie au cerut aviz presedintelui, pentru urmarirea sa penala.

In cazul tuturor celor patru, Tudorache a semnat ordine de ministru, mai anunta MAI. Totodata, alti 11 oameni ai legii au fost pusi la dispozitie, pentru acelasi motiv.

383 afisari

2 COMENTARII

  1. A Ajuns sa rida Baronul cu epolti CARAGEA VIOREL SALVADOR DE EL.
    RUSINE D LE PETRICA CA L ATI TINUT IN BRATE PE CARAGEA IN LOC SA L BAGI IN PUSCARIE.
    TE AU AJUNS BLESTEMELE DE LA GORJ CA L AI TINUT IN BRATE PE CARAGEA ATITIA ANI

  2. Petrica nu e frumos sa nu treci pe la locul de munca! Nu de alta da mai luara pe unul de angaja pe banii statului doua fumei ce lucrau pentru partid. Ups, partidul unde vroiai se desfiinta! Da acu ca esti pe liber cum de vine chestia ca postul de ministru e incadrat doar cu chestor general….ca si vicegabrielul si matale erati cu 4 stele. Nu era mai corect sa va faca maresali?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger