AcasăNewsToata Romania e falsa, nu numai diplomele!

Toata Romania e falsa, nu numai diplomele!

Din start precizez ca nu vad nicio asemanare intre cazul ciocanarului italian (am inteles ca s-a bagat si la rinoplastii, precizare pentru pudibondele de pe Dorobanti) si barsana Raluca. Unul s-a pripasit in Romania dupa ce le-a verificat englezoaicelor nivelul libidoului, dar uite ca n-a dat satisfactie si printre bucurestence, sfarsind dupa gratii, pe cand cealalta a pus in pericol viata a zeci de femei, intervenind in sali de operatie doar cu tupeu criminal la purtator.

Asadar, Politi plateste cu libertatea pentru ca n-a puliti bine pacientizdele de Dambovita si acum toata lumea il vrea condamnat, insa cazul unei infractoare care poate fi acuzata de tentativa de omor e tratat cu indulgenta, pe principiul „am certat-o si i s-a  scazut salariul cu 10% pe urmatoarele 3 luni”. Daca vorbim de fals in diplome, sa nu uitam si de caracterele false. De fapt, suntem o tara cu desavarsire falsa, plina de oameni falsi, cu autostrazi false, cu spitale false, cu scoli false, cu justitie falsa, cu politicieni falsi (cu astia trebuia sa incep mai intai!), cu statiuni turistice false, pana si credinta e falsa (de asta ne-am lamurit la Referendumul pentru familie).

La Spitalul Judetean Ilfov, hitul ultimilor zece ani a fost „Frunza verde de alun/ Intru-n operatie acum” si il fredona barsana copista (a sutit diploma unui absolvent de journalism din Sibiu). Pacientele, ingrozite, spun ca n-au reclamat-o pe Dr. Quinn de frica; acum, serios, ce frica sa ai de o cucoana banala ca guma de mestecat, ca doar nu vorbim aici de chirurgul Nutu si asistentul sau, Sile, ce naibii!? In fine, marturiile oripilatelor sunt edificatoare. Iata ce jura mama unei traumatizate: „Initial, am crezut ca e asistenta. Atitudinea ei era defensiva. Doar nota ce spunea medicul. Dupa aceea, cand a ajuns fata mea internata, am crezut ca e rezidenta. N-am stiu niciodata cum o cheama. Apoi am vazut schimbarea de atitudine. Era autoritara cu asistentele, usor aroganta. Mi se pare incredibila povestea. A fost un soc sa descopar adevarul. Raluca a participat la operatie in sala. A tinut debarsatoarele. A venit, post-operator, sa-i verifice plaga. Atunci am avut un moment de emotie pentru ca doamna doctor Dragu nu a avut manevre violente, iar Raluca a venit si a apasat. M-am temut (…) Avea stetoscop, i se spunea domnisoara doctor”.

Bun, mai departe. Vine ministrul Sorina Pintea si anunta ca 1. diploma de rezidentiat a actritei cu rol de medic e falsa si 2. diploma de licenta de la UMF Bucuresti e falsa. Avem fals in acte in forma continuata, avem si uz de fals in acte si, fiindca stim ca a profesat ceva timp, nu mult, doar vreo 10 ani, avem si exercitarea fara drept a unei profesii!

Trei capete de acuzare extreme de grave si o reactie molaie a autoritatilor. Sectia 9 Politie inca face cercetari, iar la ora la care scriu acest articol nu am stiu daca Daniela „FakeDoctor” Birsan a fost macar invitata la audieri. Poate ca ofiterii astia vor si ei sa se plimbe pe la Curtici, sa mai schimbe mediul, s-or fi plictisit sa stea numai prin Capitala, imi sopteste o colega.

Vedeti de ce cred ca nu se aseamana cele doua cazuri? Daca la bietul Matteo s-au pus in miscare forte extraordinare, italianul fiind dat in urmarire generala si capturat spectaculos in cateva zile, barsana noastra e protejata de prezumtia de nevinovatie si urmareste de acasa, din fata televizorului, tot teatrul pus in scena de Tolontan si echipa lui de ziaristi-procurori.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor