AcasăNewsToader, replica-fulger pentru Iohannis: "nimic nou sub soare"

Toader, replica-fulger pentru Iohannis: „nimic nou sub soare”

Tudorel Toader stie deja urmatoarea mutare

La foarte scurta vreme dupa ce de la Cotroceni s-a transmis ca presedintele „a primit si va analiza Raportul privind activitatea manageriala de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu propunerea de revocare din functie a domnului Augustin Lazar” si ca Iohannis „apreciaza activitatea Procurorului General si considera ca cererea ministrului Justitiei este complet neadecvata si de natura sa genereze neincredere in sistem si ingrijorare in randul partenerilor nostri europeni”, ministrul Justitiei a reactionat scurt.

„Nimic nou sub soare: Presedintele ne spune mai intai faptul ca nu il va revoca pe A. Lazar apoi va citi raportul primit de la Ministerul Justitiei !”, a replicat Tudorel Toader, pe Facebook.

Totodata, Presedintia a mai transmis, in acelasi comunicat remis joi dupa-amiaza, ca „demersul ministrului Justitiei de revocare a Procurorului General intareste convingerea Presedintelui Romaniei ca domnul Tudorel Toader trebuie sa plece de urgenta din fruntea ministerului pe care il conduce”.

author avatar
Cristina Stefan
449 afisari

1 COMENTARIU

  1. Considerați că „Guguliță” , actor politic, așteaptă vreo altă replică, de la președinte ?
    ,,-In al zecelea rand, neindeplinirea obiectivelor asumate de procurorul general prin proiectul de management care a stat la baza numirii sale in functia de procuror general. La ce ma refer: in proiect scrie ca „vom lua toate masurile pentru incetarea delegarilor”, in realitate, daca ne uitam pe raportul Ministerului Public constatam exact contrariul. In mandatul dansului a crescut numarul delegarilor. Mai pe romaneste, una spunem, alta facem.”
    Apreciați că ministrul de la justiție îi reproșează Procurorului General că Ministerul Justiției nu a organizat concursuri și nu a făcut numiri pentru posturile ocupate cu delegație ?
    Opinați că ministrului de la justiției ar trebui să i se restricționeze accesul la Facebook, care pare a-i genera unele „automatisme” ?
    Păi dacă Facebook-ul „l-a zăpăcit” în asemenea hal, cum să îl mai lași pe ministrul de la justiție să corespondeze pe Facebook ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger