AcasăNewsToader nu renunta la revocarea lui Lazar: Maine fac public continutul dosarului...

Toader nu renunta la revocarea lui Lazar: Maine fac public continutul dosarului de candidatura

In cursul zilei urmatoare, Tudorel Toader are in plan sa dea publicitatii continutul dosarului de candidatura al procurorului aflat in fruntea Parchetului General.

Pe fondul raspunsului primit de Lazar de la CSM, cum ca in dosarul de candidatura al actualului procuror general nu exista niciun document de genul  „o rezolutie de clasare care privea presedintele Romaniei in functie”, la care se facea referire in raportul de evaluare a activitatii celui dintai, ministrul Justitiei e decis sa dezvaluie continutul acestui dosar.

Pana atunci, Toader da de inteles -intr0un mesaj postat in urma cu scurta vreme pe o retea de socializare- ca ar fi util ca si de la Cotroceni sa se faca precizari oficiale in aceasta privinta, astfel incat sa poata fi comparata documentatia. Si subliniaza ca nu renunta la procedura de revocare a lui Lazar din fruntea Parchetului de pe langa Inalta Curte.

Iata mesajul postat de Tudorel Toader pe Facebook:

„Maine voi prezenta procedura si graficul de numire a celui care ocupa postul de procuror general.

Maine voi face public si continutul dosarului de candidatura.

Pentru a observa eventualele neconcordante,

preferabil ar fi sa cunoastem si continutul dosarului pe baza caruia a fost aprobat si semnat decretul de investitura.

In mod normal, dosarele de la MJ, CSM si Cotroceni trebuie sa aiba un continut identic !

PS:

Nu renunt la procedura de revocare a actualului procuror general.

Este de observat si abordarea diferita de la Palatul Cotroceni – cererea de revocare ” nu este oportuna politic/ nu este oportuna” spre deosebire de cererea de revocare ” este inadecvata” !!!”

237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ministrul justitiei se bazeaz pe probe,din aceasta cauza il invita si pe marele mutalak sa prezinte ce are,pentru a marca doua tinte dintr-o singura lovitura.Dupa ce va prezenta probele va iesi si dulapul greu mergator sa infirme continutul acelui dosar,insa risca foarte mult daca va scoate file din continutul raportului,dosarului pe baza caruia l-a numit pe lazar mare pg.Mutalakul risca un dosar penal acum sau mai sigur dupa ce nu va mai fi la anul guvernatorul coloniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger