AcasăNewsToader exclude o intalnire cu Ghita in Serbia: "nici macar nu l-am...

Toader exclude o intalnire cu Ghita in Serbia: „nici macar nu l-am vazut”

Intrebat in legatura cu recentele afirmatii ale sefului statului la adresa sa, Toader a replicat scurt: "daca v-a spus dansul, eu pot sa-l contrazic pe dumnealui? Presedintele republicii totdeauna cred ca are dreptate, nu?"

Revenit in tara din Serbia, Tudorel toader a tinut sa fie clar pentur toata lumea ca nu s-a vazut cu fostul deputat, aflat la Belgrad, in privinta caruia autoritatile romane cer extradarea.

Intrebat, concret, daca s-a vazut cu Sebastian Ghita in perioada in care a fost in Serbia, ministrul Justitiei a dat un raspuns pe un ton apasat. „Exclus (…) Cum sa se intalneasca un ministru al Justitiei cu cineva care este in procedura de extradare. Unii m-au intrebat daca participa la discutii cu ministrul Justitiei. Este absolut imposibil (…) Nu ca n-am avut, nici macar nu l-am vazut, cum nu l-ati vazut dumneavoastra ieri sau alaltaieri”, a sustinut Toader.

Mai mult, ministrul Justitiei a subliniat ca „nu poarta un inculpat dialog direct cu ministrul Justitiei, oricare ar fi el (…) el are o procedura de extradare in Serbia si trebuie sa se adreseze instantei din Serbia, nu Ministerului Justitiei din Romania”.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger