AcasăNewsToader merge joi la CCR. Se dezbate sesizarea pe tema revocarii sefei...

Toader merge joi la CCR. Se dezbate sesizarea pe tema revocarii sefei DNA

Magistratii Curtii Constitutionale vor analiza, in cadrul sedintei de plen programata sa inceapa joi la ora 12, cererea adresata de Executiv, dupa refuzul sefului statului de a o revoca  pe sefa DNA.

Mai exact, se dezbate solicitarea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Ministerul Justitiei si presedinte, in principal, si intre Guvern si presedinte, in subsidiar. Este vorba despre o cerere formulata de catre premierul Dancila, dupa ce primul om in stat nu a dat curs propunerii de revocare a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, cerere formulata in februarie acest an de catre ministrul Justitiei, pe fondul unui raport privind activitatea manageriala la DNA.

De altfel, dupa cum a anuntat public, Tudorel Toader urmeaza sa mearga personal la CCR, pentru a sustine aceasta sesizare.

99 afisari

1 COMENTARIU

  1. Față de CIOCLU merge la CCR la prietenul său PSD-ist Dorneanu, judecător raportor în acest caz pentru a-l bucura pe Draknea și Tăriceanu. Dorneanu este socrul lui APUD TOBĂ și ar trebui să se abțină pentru că ginerele său este invinuit de DNA din anul 2016. Așa spune orice lege din această țară că ești INCOMPATIBIL să judeci, având în vedere această relație. Crezând că dacă o schimbă pe Kovesi dosarele lor se opresc le transmitem asigurări că dosarele vor merge oricum înainte iar acești infractori vor merge la pârnaie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger