AcasăNewsToader: legea recursului compensatoriu, votata inclusiv de catre parlamentarii PNL si USR,...

Toader: legea recursului compensatoriu, votata inclusiv de catre parlamentarii PNL si USR, a fost promulgata de presedinte fara sa o critice la CCR

Ministrul Justitiei a iesit in urma cu scurt timp in fata presei si a facut precizari cu privire la legea privind recursul compensatoriu.

Pe langa faptul ca a facut referiri la datele statistice furnizate de Administratia Nationala a Penitenciarelor, Tudorel Toader a mentionat ca „problema supraaglomerarii penitenciarelor trebuie sa fie rezolvata in acord cu standardele europene”, subliniind, o data in plus, ceea ce mai transmisese si via Facebook – aceea ca „legea privind recursul compensatoriu a fost intiata de catre Guvernul tehnocrat”.

Totodata, ministrul Justitiei a ales sa puncteze ca legea in cauza „a fost avizata favorabil de catre CSM in componenta anterioara, care, insa, a propus schimbarea naturii juridice a reglementarilor. Legea a fost sustinuta si votata inclusiv de catre parlamentarii PNL si USR. Legea a fost promulgata de catre presedintele Romaniei, fara sa o critice la CCR. Legea a fost criticata in controlul anterior intrarii in vigoare (…) insa obiectiile de neconstitutionalitate au fost respinse”.

160 afisari

2 COMENTARII

  1. Incredibil si strigator la cer! Tudorel Toader nu a demisionat din functie nici dupa abominabila crima din Medias, comisa de un eliberat prematur pe baza unei schimbari legislative girate de ministrul de justitie.
    De ce a trebuit sa moara un tanar de 25 de ani, ucis la Medias de un recidivist? Din cauza cleptocratiei reprezentate de Tudorel Toader!

  2. Justitia este ingenuncheata si mutilata la cheremul infractorului penal dracnea, puscariasii misuna printre noi bat si violeaza.
    Parlamentul este nelegal constituit, nu respecta vointa poporului prin referendumul din 2009, Curtea Constitutionala are un membru care si-a depasit mandatul si nu are ce cauta acolo, deci deciziile CCR sunt lovite de nulitate.
    Gastile de criminali si violatori pusi in libertate prin promotia Buborel isi dau mana cu gastile de infractori si penali din Parlament. Totul este un dezastru in aceasta tara de pomina numita Romania!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger