AcasăNewsToader, in Parlament, despre Raportul GRECO: din pacate, a fost transformat intr-o...

Toader, in Parlament, despre Raportul GRECO: din pacate, a fost transformat intr-o tema politica

Raspunzand chemarii liberalilor, care ii solicitasera precizari cu privire la Raportul si implicatiile acestuia asupra „imaginii justitiei in Romania”, ministrul a venit cu explicatii, miercuri, in plenul Senatului.

„Raportul GRECO, din pacate, a fost transformat intr-o tema politica, mult mediatizata si prea multe inexactitati”, considera Toader.

Mai mult, ministrul Justitiei a anuntat, de la tribuna salii Parlamentului, ce impresie i-au lasat specialistii GRECO, dua ce a discutat cu acestia, la Ministerul Justitiei. „Imi exprim speranta faptului ca Raportul GRECO este opera exclusiva a expertilor GRECO, raport realizat pe baza unei corecte documentari, fara eventuale contributii venite din spatiul national (…) Eu personal am stat de vorba la Minister cu expertiii GRECO, nu mi-au creat convingerea ca profesional se ridica la nivelul continutului respectivului raport”, a tinut sa sublinieze Tudorel Toader, in cadrul „Orei Guvernului”.

Dezbaterea, programata initial pe 3 mai, a inceput miercuri, la ora 10, si este in plina desfasurare si la momentul redactarii acestei stiri.

sursa foto: captura video Antena3

164 afisari

1 COMENTARIU

  1. Atenție! Ce spune Cioclu: „Nu mi-au creat convingerea ca profesional se ridica la nivelul continutului respectivului raport.” Băi, pamaramă, chiar te crezi un mare deştept? România este monitorizată de GRECO de ani buni, şi în baza evaluărilor a primit bani de la UE pentru ministerul justiţiei, pentru MAI, etc. mentorul tău Tăriceanu spunea la 31 octombrie 2005 – Lansarea oficială a DGA, că el doreşte „PEŞTII MARI” prinşi pentru fapte de corupţie. Acum şi-a modificat atititudinea când este vorba de el. SICTIR!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger