AcasăNewsToader i-a dat replica lui Lazar, inainte sa dea ochii cu el...

Toader i-a dat replica lui Lazar, inainte sa dea ochii cu el la CSM

Ministrul Justitiei si procurorul general au dat ochii unul cu altul, joi la pranz, cand au venit la sedinta de plen de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Cum Tudorel Toader a ajuns la scurta vreme dupa Lazar, acesta din urma apucand sa faca unele declaratii, oficialul guvernamental a fost intrebat cum comenteaza spusele procurorului general cu privire la o incercare de manipulare si la un discurs dus in sfera politicului. „As prefera sa nu comentez, pentru faptul ca domnia sa ar fi trebuit sa spuna daca afirmatiile facute sunt sau nu adevarate. Adica noi riscam sa tragem concluzii inainte de a vedea daca spusele sunt adevarate sau nu”, a ales sa puncteze Toader, inainte de a da un exemplu. „15 martie, ora 12.22, 2016  – in conditiile in care legea spune care sunt piesele ce trebuiesc cuprinse in dosar si la Minister se primeste, prin mail, doar o scrisoare de intentie si un CV atasat. In conditiile in care pe 16 martie expira termenul de inscriere si dosarul nu era complet, eu personal, daca eram ministru, nu il primeam in competitia pentru desemnarea ca procuror general, din bunul motiv ca dosarul nu era complet”, a conchis Tudorel Toader.

Ministrul a repetat ideea exprimata si in scris, pe o retea de socializare, ca „nu a fost o confuzie” de nume, cum a lasat sa se inteleaga procurorul general. „Nu a fost si nu este nici o eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar”, scrisese Toader seara trecuta.

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger