AcasăNewsToader: e treaba procurorilor, nu a unui ministru

Toader: e treaba procurorilor, nu a unui ministru

In conditiile in care recent liderul PSD aducea in discutie un document privind punerea sub acuzare a sefului statului, pentru inalta tradare, intrebat fiind daca i s-a cerut pararea cu privire la un eventual astfel de demers vizandu-l pe primul om in stat, ministrul Justitiei a dat un raspuns categoric.

„Am citit si eu in presa. Am vazut si eu aceasta dezbatere, dar la minister, pana am plecat eu vineri, nu era asa ceva. Iar ca eu sa ma pronunt pe o fapta penala, tocmai spuneam ca nu o voi face, pentru ca e treaba procurorilor si nu a unui ministru”, a punctat Tudorel Toader, marti, la sosirea la Ministerul Justitiei.

Intrebarea jurnalistilor a venit pe fondul afirmatiilor facute duminica seara de catre Liviu Dragnea, cu privire la un document la care lucreaza unii colegi de-ai sai social-democrati, demersul vizand o eventuala punere sub acuzare a presedintelui, pentru inalta tradare. „Exista acel document, unii colegi din partid l-au lucrat, am stiut ca il lucreaza, nu este finalizat si nici nu s-a ajuns la o discutie finala ca sa luam o decizie. (…) Nu am ajuns acolo inca, nu mi-as dori sa ajung acolo, dar nu este imposibil, pentru ca sunt actiuni care au adus deservicii Romaniei si din punct de vedere economic, si din punct de vedere politic, si din punct de vedere strategic”, a invocat liderul PSD.

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger