AcasăNewsToader, despre revocarea procurorului general: astazi, argumentele au devenit si mai numeroase...

Toader, despre revocarea procurorului general: astazi, argumentele au devenit si mai numeroase si mai evidente

Ministrul Justitiei e de vina si pentru ce nu a facut

Pe fondul deciziei Curtii Constitutionale, in speta a constatarii existentei unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public si Parlament, in privinta protocoalelor cu SRI din 2009 si 2016, ministrul Justitiei a facut referire, intre altele, la decizia pe care a luat-o anul trecut, cea de declansare a evaluarii activitatii procurorului general Lazar.

Si la momentul la care a anuntat aceasta hotarare. „Daca atunci am prezentat 20 de motive in baza carora am solicitat evaluarea procurorului general, astazi, cu deplina convingere, va spun urmatorul lucru: argumentele pe care le-am prezentat atunci si despre care am spus ca sunt (…) cu caracter exemplificativ, astazi au devenit si mai numeroase si mai evidente si mai convingatoare in sustinerea demersului pe care l-am initiat, de revocare a procurorului general”, a sustinut ministrul Justitiei, seara trecuta, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

Reamintim, insa, ca zilele trecute presedintele spunea ca nu il va revoca pe Augustin Lazar, declarandu-se multumit de activitatea acestuia ca procuror general.

237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Faceți stat de drept altfel nu mai primiți bani UE. Fara bani nu poți materializa votul cetățeanului. Fără vot o iei la bot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger