AcasăNewsToader despre Apostu: "Justitia sa-si faca datoria; daca va fi arestat, il...

Toader despre Apostu: „Justitia sa-si faca datoria; daca va fi arestat, il suspendam”

Mircea Toader

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, joi, ca retinerea primarului Clujului Sorin Apostu afecteaza imaginea partidul, dar trebuie vazut gradul de vinovatie, aratand ca justitia trebuie sa-si faca datoria.

Mircea Toader

„Justitia trebuie sa-si faca datoria, ancheta sa se finalizeze, iar in functie de rezultat – arestare sau lasare in libertate – vom lua si noi decizia in partid”, a spus Mircea Toader. Intrebat ce risca Apostu in cazul arestarii, Toader a precizat ca BPN sau Biroul Permanent Judetean vor decide suspendarea din partid.

„Ne afecteaza, ca imagine, dar sa vedem gradul de vinovatie”, a adaugat Mircea Toader.

Sorin Apostu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Cluj, care il acuza de luare de mita in forma continuata. El va fi prezentat, joi, la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

Preda: PDL, afectat foarte mult de cazul Apostu si “cu atat mai mult premierul”

Apostu a primit, in 2009-2011, 94.000 de euro pentru a incheia contracte de salubrizare si asigurare a parcului auto al regiilor subordonate CL Cluj, banii fiind incasati de la firmele beneficiare ale contractelor prin cabinetul de avocatura al sotiei sale.

author avatar
Ciprian Purice
180 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai domnule Toader cum sa nu se faca astia de la PDL cu burtile pline cand noi oamenii de rand nu mai suntem proprietari in casele noastre, si din anul 1990 nici in prezent nu ne-am primit pamanturile inapoi sau despagubiri, daca erau parintii vostrii in situatia noastra ii puneati in posesie le faceati dreptate. Noi nu avem bani de medicamente pentru ca politicienii ne-au luat pamanturile iar noi degeaba reclamam pentru ca nimeni nu este vinovat de nepunerea noastra in posesie, ne-ati luat pana si pamantul de sub blocuri, nu mai avem zona de protectie desi avem hotarari judecatoresti, politicientii impreuna cu primariile din orse fac legea jungelei. Sa speram ca toate aceste nedreptati vor fi si rezolvate, poporul are rabdare poate cei de la ADS vor ajunge si ei la racoare, pentru ca le este foarte greu sa se deplaseze de la Bucuresti sa incheie un proces verbal in Dambovita pentru punerea in posesie la Barajul Pucioasa. Pe cand vom avea parte de despagubiri cine este vinovat ca nici pana in ziua de astazi noi nu am fost pusi in posesie, este corect ca cineva sa plateasca toate aceste nedreptati facute de Statul Roman? Am facut scris la domnul Presedinte am prapadit hartia degeaba ca a fost trimisa tot la Parchetul Pucioasa pentru solutionare, unde din anul 2009 dosarul se plimba intre Parachet si Politie cu solutie de NUP. Toti corecti ca lacrima, nimeni nu este vinovat decat noi prostime ca suntem propreitari acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger