AcasăNewsToader anunta dezvaluiri: 'astazi - Epopeea "neavizarii" celebrelor OUG'

Toader anunta dezvaluiri: ‘astazi – Epopeea „neavizarii” celebrelor OUG’

Fostul ministru al Justitiei continua sa foloseasca si dupa ce a parasit MJ-ul pagina sa oficiala de pe o cunoscuta retea de socializare pentru a face „clarificari” si „precizari” cu privire la aspecte ce tin de activitatea sa in cadrul Cabinetului Dancila.

De aceasta data, Tudorel Toader a anuntat, inca de la primele ore ale zilei, ca va face publice precizari cu privire la „neavizarea” ordonantelor de urgenta pentru modificarea Codurilor – Penal si de procedura penala. Cu mentiunea ca respectivele postari menit a fi lamuritoare nu vor avea „termen de expirare”, in sensul in care Toader nu le va sterge dupa o anumita perioada de timp, cum a mai facut in alte dati cand a dorit sa faca lamuriri via Facebook.

Mesajul transmis de Toader suna astfel:

„Pentru o corecta informare (!).

La intervale scurte de timp, voi prezenta unele sectiuni din Raportul de activitate la MJ, cu elemente de noutate.

Astazi – Epopeea ” neavizarii” celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale ( in mod corect, a Codului penal si a Codului de procedura penala) !

PS: mesajele nu vor fi sterse !
PS la PS : sunt convins ca vrem sa cunoastem doar adevarul !”.

Amintim ca demisia lui Toader din fruntea Ministerului Justitiei, datata 18 aprilie, a venit dupa ce PSD-ul i-a retras sprijinul politic si a decis sa-l propuna pe Eugen Nicolicea pe acelasi post. Klaus Iohannis nu a acceptet nominalizarea acestuia, ci doar propunerea de interimar la MJ. Astfel ca vicepremierul Ana Birchall a preluat, timp de 45 de zile, portofoliul Justitiei.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger