AcasăNewsTitus Munteanu, condus pe ultimul drum!

Titus Munteanu, condus pe ultimul drum!

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a fost condus, sambata, pe ultimul drum. Parintele “Scolii Vedetelor” a fost inmormantat in Cimitirul Bellu din Capitala, iar inainte de a fi inhumat, trupul neinsufletit a fost depus la Biserica Sfantul Elefterie Vechi, unde fosti colegi, prieteni, dar si admiratori au venit sa-si ia adio.

Titus Munteanu isi va dormi somnul de veci in imediata apropiere a capelei din centrul cimitirului Bellu, acolo unde familia detine un loc. Pe la capataiul sau au trecut zeci de persoane, prieteni si colegi, fosti elevi si oameni obisnuiti, care nu l-au cunoscut, dar i-au apreciat munca, toti dorindu-si sa ii aduca un ultim omagiu.

Realizatorul de televiziune avea 72 de ani si a incetat din viata miercuri, in urma unui infarct. Parintele “Scolii Vedetelor” fusese dus de Salvare la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Capitala, saptamana trecuta, in urma unei viroze care ii crea mari probleme de respiratie. Din pacate, inima maestrului a cedat, iar infarctul i-a fost fatal.

Vestea cumplita i-a socat pe colaboratorii lui Titus Munteanu. “Titus se operase la inima acum vreo doi ani si de atunci au inceput problemele lui de sanatate. A facut mai multe viroze, insa acum lucrurile s-au complicat atat de tare incat a chemat Salvarea. Sotia l-a vizitat de dimineata la spital si atunci am vorbit ultima data cu el, de pe telefonul ei, pentru ca la Reanimare nu i-au dat voie cu mobilul. Mi-a spus: «Nu am nimic, sunt bine, nu va faceti probleme!». Acelasi lucru i l-a zis si Angelei Similea. Si cu totii l-am crezut…”, a marturisit un apropiat al maestrului, citat de rtv.net.

Foto: TVR

author avatar
Alina Costache
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger