AcasăNewsTITUS MUNTEANU a MURIT

TITUS MUNTEANU a MURIT

TITUS MUNTEANU, cel care a lansat majoritatea majoritatea vedetelor din Romania, a murit miercuri, 18 decembrie.

Cel care a adus pe micul ecran celebra emisiune “Scoala Vedetelor” a murit la Spitalul de Pneumologie „Marius Nasta” din Capitala. Potrivit Realitatea TV, TITUS MUNTEANU a murit dupa ce inima i-a cedat la orele 13.00, dupa ce s-a luptat cu o boala la plamani necrutatoare. Realizatorul de la televiziunea nationala avea 70 de ani.

TITUS MUNTEANU a lansat emisiunea „Scoala a vedetelor“, in anii ’90. Astfel, TITUS MUNTEANU a lansat vedete precum Calin Goia, Adrian Despot, Class, Cristina Cepraga, Nadine, Malina Olinescu, Calin Geambasu.

In plus, in septembrie, TITUS MUNTEANU lansase o alta emisiune pe TVR 2, care avea aproximativ acelasi format ca „Scoala a vedetelor“. Cei zece concurenti (8 titulari si 2 rezerve) au sansa sa invete de la profesionisti tot ceea ce este necesar pentru a deveni un artist complet: canto, dans, actorie, punere in scena, prezentare. Cei 10 au varste intre 16 si 23 de ani si au fost alesi in urma unei selectii desfasurate in aceasta vara. Imediat dupa casting, ei au intrat intr-un cantonament la TVR, cu repetitii intense. Totul se desfasura sub coordonarea lui TITUS MUNTEANU si a echipei sale, producatorul programului fiind Camelia Bostina.

TITUS MUNTEANU a fost unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de programe TV, cu aproape 50 de ani de cariera. Printre cele mai populare emisiuni ale sale se numara „Scoala vedetelor“ (cu care in 1996 a fost premiat cu Trandafirul de Argint la Montreux – cel mai mare festival de televiziune din lume), „Numai cu acordul minorilor“ si „Televiziunea copiilor“.

author avatar
Andra Nesu
839 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger