AcasăNewsTITULARIZARE 2013: Cand vor fi afisate rezultatele finale, dupa contestatii!

TITULARIZARE 2013: Cand vor fi afisate rezultatele finale, dupa contestatii!

Candidatii care au sustinut proba scrisa a examenului de titularizare, dar care, nemultumiti de note, au depus contestatii dupa prima etapa de afisare a rezultatelor vor afla, joi, rezultatele finale.

Cei care isi doresc un post in invatamant au sustinut examenul de TITULARIZARE 2013. Primele note au fost afisate pe 5 august, iar in aceeasi zi, dar si pe 6 august, candidatii care au considerat ca merita note mai mari au depus contestatii. Emotiile lor au fost, astfel, prelungite pana joi, 8 august, cand se vor afisa rezultatele finale din cadrul probei scrise TITULARIZARE 2013. Urmatoarea etapa presupune repartizarea, in zilele de 9 si 12 august, a candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada nedeterminata. De asemenea, miercuri, 14 august, se va desfasura repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada determinata, precizeaza Ministerul Educatiei. Ambele proceduri au loc la nivelul centrelor de concurs.

Mai trebuie spus ca pentru a spera sa prinda un post pe o perioada nedeterminata (titular-n.r.), candidatii care au sustinut TITULARIZAREA 2013 trebuie sa obtina minimum nota sapte atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Totodata, pentru angajarea pe perioada determinata (post de suplinitor-n.r) candidatii trebuie sa obtina minimum nota cinci atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

Conform rezultatelor centralizate de catre reprezentantii Ministerului Educatiei, rata de promovare a probei scrise din cadrul examenului TITULARIZARE 2013, pentru ocuparea unui post in invatamantul preuniversitar, inainte de solutionarea contestatiilor, a fost de 79,89%.

988 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger