AcasăNewsTitularizare 2011: Subiectele au ajuns la centrele de examen in conditii de...

Titularizare 2011: Subiectele au ajuns la centrele de examen in conditii de securitate

titularizare-2011-suplinire-suplinitor-foto-tribuna.roAu picat titularizarea, acum dau concursul de suplinire

Subiectele la Titularizare 2011 au fost transmise si preluate in conditii de securitate de catre toate cele 155 de centre de examen si de catre inspectoratele scolare judetene, astfel incat concursul a inceput conform graficului, informeaza Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

titularizare-2011-foto-tribuna.ro
Titularizare 2011: Subiectele au ajuns la centrele de examen in conditii de securitate

Subiectele aferente concursului cu probe scrise pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante din invatamantul preuniversitar de stat au fost transmise si preluate in conditii de securitate de catre toate cele 155 de centre de examen si de catre inspectoratele scolare judetene, aplicandu-se procedurile electronice de securitate. Prin urmare, aceasta proba, programata astazi, 13 iulie, poate incepe in conditii normale, la ora 10.00, conform graficului initial”, a anuntat MECTS intr-un comunicat de presa, citat de Mediafax.

La Titularizare 2011 s-au inscris 38.064 candidati, dintre care 4.237 sunt absolventi din promotia 2011. Numarul total de posturi didactice/catedre vacante titularizabile este de 4.471 , iar de posturi didactice/catedre vacante/rezervate netitularizabile – 42.731.

Proba scrisa la Titularizare 2011 cuprinde subiecte mixte din specialitate si din metodica predarii specialitatii respective. Pentru proba scrisa, MECTS elaboreaza minimum trei variante de subiecte, din care se alege prin tragere la sorti numarul variantei pentru proba scrisa si al variantei de rezerva. Securizarea lucrarilor, in vederea evaluarii acestora, se face prin cod de bare asociat fiecarui candidat.

Rezultatele concursului de Titularizare 2011 se afiseaza la sediul unitatii/institutiei de invatamant unde s-a desfasurat concursul, in 18 iulie.

Inregistrarea contestatiilor si transmiterea acestora comisiei de rezolvare a contestatiilor are loc in intervalul 18 – 19 iulie, iar rezultatele finale se afiseaza in 21 iulie.

Prima etapa de repartizare – repartizarea in sedinta publica, la nivel de centre de concurs/unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7.00, pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile se face in 22 si 25 iulie.

Pentru a doua etapa de repartizare – repartizarea la nivel national a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7.00, pe posturile didactice/catedrele ramase vacante titularizabile dupa prima etapa in perioada 27 – 28 iulie 2011 candidatii interesati depun optiuni la centrele de concurs unde s-au inscris. In data de 29 iulie 2011 se realizeaza repartizarea computerizata la nivel national, in baza optiunilor depuse de candidati.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
1.842 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger