AcasăNewsTITULARIZARE 2011: rezultate, contestatii, repartizare

TITULARIZARE 2011: rezultate, contestatii, repartizare

Aproape 24.000 de candidati ramasi in concurs la proba scrisa de la titularizare afla luni rezultatele, acestea urmand sa fie afisate la sediul unitatii in care s-a desfasurat testarea.

Candidatii la examenul de Titularizare 2011 – rezultatele finale dupa contestatii

Potrivit calendarului de organizare si desfasurare a testului stabilit de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, rezultatele se afiseaza luni 18 iulie, la sediul unitatii sau institutiei de invatamant unde s-a desfasurat concursul.

Candidatii care vor fi nemultumiti de rezultatul obtinut la proba scrisa pot depune contestatii, care vor fi transmise comisiei de rezolvare in 18-19 iulie. Rezultatele finale la concursul de titularizare vor fi afisate in 21 iulie.

Prima etapa de repartizarerepartizarea in sedinta publica, la nivel de centre de concurs/unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7, pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile va avea loc in 22 si 25 iulie.

Pentru a doua etapa de repartizarerepartizarea la nivel national a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7, pe posturile didactice/catedrele ramase vacante titularizabile dupa prima etapa, in perioada 27-28 iulie candidatii pot depune optiuni la centrele de concurs unde s-au inscris. Repartizarea computerizata la nivel national, in baza optiunilor depuse de candidati, va avea loc in 29 iulie.

Potrivit datelor centralizate la Ministerul Educatiei, la proba scrisa a concursului de titularizare au fost inscrisi 38.101 candidati, dar la teste s-au prezentat 29.291 de persoane.

Dintre cei prezenti, 5.460 s-au retras din concurs, 2.206 din motive medicale si 3.254 din motive personale. De asemenea, 95 au fost eliminati, 55 pentru frauda, iar restul intrucat aveau dosare incomplete.

In Capitala, au fost inscrisi la titularizare 3.001 candidati, dar la concurs s-au prezentat 2.308. Din totalul celor prezenti, 269 s-au retras si 20 au fost eliminati, 12 pentru frauda, iar restul din alte motive.

Candidatii care s-au retras dupa prima ora de concurs fara sa scrie nimic pe lucrare, dar semnand pentru faptul ca vor sa plece din motive medicale sau personale, nu vor primi nici o nota, iar daca au sustinut si in 2010 un test similar, rezultatul obtinut atunci ramane nemodificat. Candidatii care insa au rezolvat o parte din cerinta de la concurs si apoi au parasit sala, vor primi nota pentru cat au lucrat.

Din cei 38.101 de candidati inscrisi la titularizare, peste 4.000 sunt absolventi din promotia 2011. Numarul total de posturi didactice sau catedre vacante titularizabile este de 4.471, iar al celor vacante sau rezervate netitularizabile este de 42.731.

Cele mai cautate discipline au fost cele de educatoare, institutori/invatatori, limba si literatura romana, limba si literatura engleza, educatie fizica si sport, matematica, psihopedagogie speciala, istorie, geografie, limba si literatura franceza, religie ortodoxa si biologie.

 

12.113 afisari

2 COMENTARII

  1. Sustin afirmatia Codrutei. Prin intermediul acestor note mici obtinute ca urmare a evaluarii lucrarilor de la examenul de „Titularizare 2011” s-a dorit sa se demonstreze ca profesorii, in speta suplinitorii, sunt cauza rezultatelor dezastruoase de la BAC.
    Personal am considerat ca am fost depunctata cu cel putin 2 puncte mai putin decat nota pe care am primit-o.
    Cu aceasta ocazie, s-au gasit „Tapii ispasitori” si s-au „rezolvat” cauzele tuturor necazurilor de la BAC.
    Am plecat f. suparata dupa ce am vazut rezultatul si consider ca nu a fost o provocare, asa cum ar trebui sa fie acest examen ci un mare test de umilinta impotriva oamenilor studiosi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger