AcasăNewsTITULARIZARE 2011: eliminat pentru frauda cu MP3 player

TITULARIZARE 2011: eliminat pentru frauda cu MP3 player

Un candidat sucevean la examenul de titularizare a fost eliminat, miercuri, pentru frauda, dupa ce a fost surprins ca avea asupra sa un mp3 player in timp ce sustinea proba la geografie, iar alti 73 de candidati s-au retras dupa o ora de la inceperea examenului invocand motive personale.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, Laura Hacman, a declarat corespondentului Mediafax ca in judetul Suceava s-au incris la examenul de titularizare 810 candidati si au fost validati 770 care au concurat pentru 74 de posturi vacante, iar dintre acestia s-au prezentat, miercuri, doar 647 de cadre didactice sucevene.

Hacman a spus ca unul dintre candidati de la Centrul nr. 1 de examen organizat la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava, care sustinea proba la geografie, a fost eliminat pentru frauda dupa ce a fost suprins avand asupra sa un mp3 player.

Ea a mai spus ca alti 73 de candidati s-au retras dupa o ora de la inceperea probelor, invocand motive personale.

La examenul de titularizare, care s-a desfasurat in doua centre de examen din municipiul Suceava, cele 40 de sali unde s-au sustinut probele au fost prevazute cu cate doua camere de luat vederi.

 

432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger