AcasăNewsTitlul special de "Politistul Anului", acordat Unitatii centrale de analiza a informatiilor...

Titlul special de „Politistul Anului”, acordat Unitatii centrale de analiza a informatiilor din cadrul IGPR

In cadrul unei ceremonii organizate marti, de Ziua Politiei Romane, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a acordat distinctia speciala – „Politistul anului” – Unitatii centrale de analiza a informatiilor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Membrii unitatii au fost recompensati cu titlul simbolic in cadrul evenimentului desfasurat la sediul IGPR, in prezenta sefului Politiei Romane, chestorul general Petre Toba. Forul in cauza a fost, pe parcursul anului trecut, principalul furnizor de informatii pentru unitatile operative si pentru conducerea Politiei Romane, iar rezultatele Unitatii centrale de analiza a informatiilor din cadrul IGPR au fost apreciate atat in tara, cat si in strainatate.Totodata, in cadrul ceremoniei de marti, ministrul Oprea a avansat in grad un numar de peste 300 de politisti din cadrul IGPR.

„Am fost si raman un sustinator al celor care sunt adevarati profesionisti. De aceea, astazi, am venit alaturi de dumneavoastra pentru a-i cunoaste personal pe acei politisti care, prin daruirea de care dau dovada zi de zi, s-au remarcat prin fapte deosebite, aratand respectul cuvenit uniformei pe care o poarta; acei politisti ale caror fapte ne fac mandri de Politia Romana”, le-a transmis Oprea,  vicepremierul pentru securitate nationala, celor prezenti la ceremonie.

474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger