AcasăNewsTiriac si Camelia Potec, implicati intr-un accident rutier. Vezi in ce stare...

Tiriac si Camelia Potec, implicati intr-un accident rutier. Vezi in ce stare se afla acestia!

Inotatoarea Camelia Potec si omul de afaceri Ion Tiriac au fost implicati intr-un accident rutier, in care un scuterist, care livra pizza, a fost ranit in urma impactului.

Se pare ca la volanul masinii se afla campioana olimpica, Potec, care a fost testata cu etilotestul de politisti, insa nu consumase alcool. Inotatoarea conducea o limuzina Mercedes, iar in dreapta sa se afla Ion Tiriac.

Vinovata de producerea accidentului se pare ca este Camelia care nu s-a asigurat, scutersitul venind de pe o strada laterala, din partea stanga. Accidentul s-a produs la intersectia Intrarea Tudor Stefan si Calea Floreasca, in zona Restaurantului The Gang. Datorita vitezei reduse baiatul de pe scuter, care lucra la Domino Pizza, nu a fost ranit grav, insa a fost transportat la Spitalul Floreasca, aflat la 1,5 kilometri distanta, pentru ingrijiri,

„Pe noi, cei de pe scuter, ca de obicei, nu ne vede nimeni. E scuterul meu cu care merg zi de zi la munca. Colegul meu era la munca (victima, n.r.). Acum este constient”, a declarat unul dintre colegii scuteristului, pentru rtv.

„A fost un impact produs intre un autoturism marca Mercedes si un scuter, al carui conducator a ajuns la spital. La volan se afla o femeie, personalitate publica. Deocamdata a inceput cercetarea la fata locului – urmeaza ca in scurt timp sa avem si o concluzie. Accidentul s-a produs la intersectia Calea Floreasca cu o straduta adiacenta, de pe care iesea autoturismul”, a declarat Ioana Stancu, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, potrivit aceleeasi surse.

Camelia Potec si Ion Tiriac nu au avut nevoie de ingrijiri medicale. Fosta inotatoare ar putea ramane fara pemis de conducere pentru ca era obligata sa acorde prioritate de pe straduta de pe care venea ea.

Vom reveni cu amanunte.

 

author avatar
Alina Costache
1.484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger