AcasăNewsTiriac: "Mugur Isarescu, un candidat cu sansa"

Tiriac: „Mugur Isarescu, un candidat cu sansa”

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, ar putea castiga alegerile prezidentiale doar daca ar candida ca independent, sustine omul de afaceri Ion Tiriac.

Ca sa nu piarda simpatia romanilor, Tiriac il sfatuieste pe Mugur Isarescu sa stea departe de partidele politice. ”Mugur Isarescu a facut o treaba, 20 si nu stiu cati de ani. Si a facut o treaba foarte foarte decenta din punct de vedere profesional. Stiu ce se vorbeste pe de laturi si afara. Mugur Isarescu e apreciat ca guvernatorul unei banci centrale si este bine apreciat. Nu am auzit pe nimeni sa il critice. Care iar nu e bine, pentru ca daca te lauda toti nu e bine. Dar asta e. Daca Isarescu candideaza la presedintie, eu cred ca are multe sanse sa o castige ca independent. Pentru ca in momentul in care se leaga de un partid sau de altul ia parti-pris si atunci are mai multe sanse, dar nu le are pe toate”, a afirmat Tiriac intr-un interviu la ProTV.

Instabilitatea politica, inamicul Romaniei

Referindu-se la modul in care tara noastra este perceputa de partenerii straini, Ion Tiriac a aratat ca toata lumea pune accent pe situatia politica din Romania. ”Eu nu am auzit in ultimul an, an si jumatate, sa se vorbeasca nimic despre Romania decat de instabilitate politica. Toata lumea a uitat cate datorii avem, ca avem mult mai putin decat Germania, ca avem atat spatiu de progres intr-un viitor destul de apropiat, daca se va termina criza, pentru ca suntem dependenti si de altii. Toata lumea vorbeste numai de instabilitate politica. Nu stiu cui foloseste instabilitatea politica”, a mai precizat omul de afaceri.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger