AcasăNewsTiriac indeamna romanii sa stranga cureaua

Tiriac indeamna romanii sa stranga cureaua

Ion Tiriac ii lauda pe guvernantii bulgari

Omul de afaceri Ion Tiriac crede ca Romania va fi in criza si in 2012.  El sustine ca romanii trebuie sa stranga cureaua, deoarece nici anul viitor nu le va merge mai bine.

Ion Tiriac ii lauda pe guvernantii bulgari

Tiriac a precizat ieri intr-o emisiune tv ca doreste ca Guvernul sa ia masuri pentru mediul de afaceri, cu care trebuie insa sa se consulte periodic, pentru identificarea problemelor.

El a dat ca exemplu executivul bulgar, pentru masurile de sustinere a oamenilor de afaceri. „Bulgarii, uite, au fost aici (in Romania, cu prilejul unei recente conferinte pe teme economice – n.r.) cu ministrul de finante, un tinerel (Simeon Djankov, 41 de ani – n.r.), care a lucrat la Banca Mondiala vreo zece ani. Au venit inapoi si-au spus: Am redus taxele, am redus TVA  nu ne trebuie bani de la nimeni. O tarisoara mult mai mica (decat Romania – n.r.), poate mai usor de administrat”, a spus Tiriac. El are previziuni negative pentru anul viitor. „Credeam ca in 2012  ne va  merge ceva mai bine. Din pacate, nu cred ca este cazul. Romanul trebuie sa stranga centura”, a avertizat Ion Tiriac.

author avatar
Arpad Dobre
150 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger