AcasăNewsTiriac, despre accidentul in care a fost implicata Camelia Potec: Eram in...

Tiriac, despre accidentul in care a fost implicata Camelia Potec: Eram in masina din spate. Scuterul a intrat in ea!

(foto: rtv)

Ion Tiriac a afirmat ca el se afla in masina din spatele autoturismului Cameliei Potec, si nu in acelasi vehicul asa cum se crezuse intial, in momentul producerii accidentului in care un scuterist a fost ranit.

(foto: rtv)

La volanul vehiculului, care ar fi dat peste scuter, se afla Camelia Potec, care a fost testata cu etilotestul, insa rezultatul a fost negativ. Spre deosebire de varianta prezentata de prietenii tanarului ranit, Tiriac, care in momentul incidentului se afla in spatele masinii Cameliei, spune ca olimpica stationa si scuteristul ar fi intrat in ea.

„Eu eram in masina din spate, am vazut ca in fata este masina doamnei Camelia Potec. Ea statea pe loc ca sa acorde prioritate si un scuter a intrat in ea. Am vazut, ne-am dat jos, cum era si normal, ca sa ne asiguram ca nu este ceva grav. Am vazut ca soferul scuterului nu are rani grave. In scurt timp, la fata locului a venit si politia care a luat masuratori. Doamna Potec este in regula, iar tanarul de pe scuter, din cate stiu, a fost transportat pentru verificari la spital”, a declarat Ion Tiriac, pentru Gandul.

In cursul zilei de duminica, olimpica a fost implicata intr-un accident in care un scuterist care livra pizza la domiciliu a fost ranit. Din primele cercetari realizate de politie se pare ca vinovata de incident este Camelia care nu ar fi acordat prioritate. Ancheta in acest caz este in desfasurare.

author avatar
Alina Costache
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger