AcasăNewsTIR-urile cu alimente au ajuns să transporte larve "pentru consumul uman". Unde...

TIR-urile cu alimente au ajuns să transporte larve „pentru consumul uman”. Unde ajung aceşti viermi

Un șofer de TIR din România a avut un șoc când un palet pe care-l transporta s-a spart și a aflat ce căra, de fapt, în remorcă. Bărbatul efectua un transport în localitatea Linton, din Marea Britanie, iar în unul dintre paleți a găsit milioane de larve.

Conform şoferului, marfa era destinată „consumului uman”.

Nu i s-a spus clar ce transportă

Şoferul român de TIR şi-a povestit păţania pe net.

Vă salut dragilor!!!! În timp ce ăștia fac război greve și ce pancreasul meu mai inventează ăștia, își duc planul pana la cap.

Azi cineva mi-a spart un palet și am rămas plin de stupoare și greață, la ce am văzut ca transport. Așa ceva nu se poate. Va rog sa distribuiți masiv,” a transmis șoferul român de TIR, informează StiriDiaspora.

Acesta a fost întrebat ce marfă a fost informat că transportă. Șoferul de TIR le-a răspuns colegilor că pe paleți scria „For human consumption„- (pentru consum uman).

Cum au reacţionat utilizatorii de pe net?

„Momeala pentru pescuit poate?” – s-a întrebat un șofer de pe un grup dedicat breslei lor în momentul în care a văzut imaginile.

„Viermi de făină, recent i-au declarat comestibili, a fost părerea unui alt șofer care a vizionat imaginile.

„Mâncare pentru tot felul de reptile”, a concluzionat simplu alt șofer de TIR.

author avatar
Andrei Ștefan
4.228 afisari

13 COMENTARII

  1. Ticnitii dracului,globalisti nebuni
    Firati ai naibii porci nesimtiti
    Vreti sa ne aduceti sa mancam barzauni
    Jigodii perverse, progresisti imputiti !

    Dati-i la Ursula ,cand va viziteaza

  2. Daca scrie pe lada ,,pentru consum uman”de ce imbarligi mintile cu gandirea ta de prost .Scrie clar ca e pentru consum uman nu la pescuit ,nu la reptile Prostilor ,ganditi inainte de a scrie ineptii !

  3. Tocmai ca asta e mâncare pt reptile care or fi și pe care vor sa I trans pe toți!! Oameni fără Dumnezru!!

  4. Pregnant ebony Stuffing Gummy Worms In Its Cunt. 01:16. 2.9K. Amateur beastiality with worm lover man. 03:06. 1.8K. Zoophilia lover man inserting worms in …

  5. Cum adica momeala pt. pescuit cand scrie: pentru consum uman? Se vede ce IQ are si se mira de ce o sa manance viermi. ASTA MERITA!

    • Țărănusule tu trebuie să te hotărăști de care parte a baricadei ești, că nu poți fi și cu globalisti satanici și cu suveranisti sănătoși încă la cap ,echilibristica asta care vrei tu să o faci în două direcții nu va funcționa mult

  6. Vor sa interzica creșterea animalilor si păsarilor la sat si sa ne impuna sa mincam ce vor ei din market cu hormini si prostii sa moara oamenii mai repede sa ne ia țara noastra

  7. Sinagoga satanei spurca totul….hrana, apa, aer….
    Criminalii astia trebuie spânzurati !

  8. Mă bucură reactia multora dintre noi. Satsniști oculta sau masonii sunt în slujba lui satan. Au porua când s-au nascutunca de la el să dea peste cap totul. La urma urmei i-a făcut bogați cu prețul sufletelui lor. Își vor blestema ziua în care s-au născut și pe mama lor
    Noi insă să nu nesocotim pe Dumnezeu…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger