AcasăNewsTIR plecat din Capitala, pradat in mers. IPj Ilfov: Sapte barbati retinuti

TIR plecat din Capitala, pradat in mers. IPj Ilfov: Sapte barbati retinuti

Caz desprins parca din filme pe soselele Romaniei: un autocamion a fost pradat din mers. Nu mai putin de sapte barbati, cu varste intre 27 si 44 de ani, din judetele Ilfov si Ialomita, au ajuns in atentia anchetatorilor.

Politistii de la IPJ Ilfov au transmis marti ca in cursul zilei precedente au fost oprite in trafic, mai exact pe centura orasului Buzau, trei masini – in care se aflau cele sapte persoane banuite ca ar fi furat laptopuri si produse electrocasnice dintr-un TIR care plecase luni din Bucuresti, cu destinatia Chisinau. Suspectii de furt calificat se aflau in doua autoturisme si o duba. „Persoanele in cauza  ar fi urmarit un tir care plecase din municipiul Bucuresti cu destinatia Chisinau, iar intre orasele Ramnicu Sarat si Focsani, acestia ar fi patruns in tir in timp ce acesta se afla in mers si ar fi sustras laptopuri si alte produse electrocasnice. Gruparea se afla in atentia politistilor ilfoveni din luna august a.c., iar prejudiciul estimat in cauza este de aproximativ 50.000 de euro”, sustine sursa amintita.

Cei sapte barbati au fost dusi in prima faza la audieri, la sediul Inspectoratului de Politie din Ilfov, iar apoi au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger