AcasăNewsTIR încărcat cu porci, răsturnat pe DN7. Trafic restricționat pe Valea Oltului

TIR încărcat cu porci, răsturnat pe DN7. Trafic restricționat pe Valea Oltului

tirTIR încărcat cu porci, răsturnat pe DN7. Trafic restricționat pe Valea Oltului

Un TIR încărcat cu porci s-a răsturnat luni dimineața pe DN7 în zona localității Câineni, blocând traficul rutier în zonă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN7 Râmnicu Vâlcea -Sibiu, în localitatea Câineni, la kilometrul 238+800 de metri.

Traficul a fost restricționat pe Valea Oltului, șoferii circulând alternativ.

În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului, potrivit oradesibiu.ro. Potrivit primelor informații, șoferul a pierdut controlul camionului și s-a răsturnat.

„Drumul național 7, comuna Câineni, sensul Vâlcea-Sibiu, conducătorul unui TIR a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat, rezultând rănirea șoferului”, spun polițiștii vâlceni.

author avatar
Andreea Vlad
169 afisari

3 COMENTARII

  1. TAMPIT ESTE CEL CARE A INCARCAT DEA VALMA PORCII IN TIR !, E SUFICIENT CA PORCII SA FIE LIBERI IN TIR !,IN LOC SA FIE COMPARIMENTATI !! CAND SE DEPLASEZE INTR-O PARTE SAU ALTA LA CURBE FORTA CENTRIFUGA FACE RESTUL !!,SI SE PARE CA L-A FACUT ,MAI ALES PRAF !. CUM DRUMUL SIBIU VALCEA ARE DESTULE CURBE ,ACCIDENTUL PUTEA AVEA LOC ORIUNDE.

    • Fuji(sic( nene !! Tirul s-a imburdat din cauza ca drumurile la noi is prea inguste si porcii si ei ne educati, daca le-a fost frig sa-u strans intr-o parte unul intr-altul sa se incalzeasca, sau mai stii ?? poate o puneau de-o razmerita impotriva macelarilor, orice e posibil numai ca tampitul de la volan a uitat piciorul pe acceleratie este imposibil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger