AcasăNewsTIR încărcat cu porci, răsturnat pe DN7. Trafic restricționat pe Valea Oltului

TIR încărcat cu porci, răsturnat pe DN7. Trafic restricționat pe Valea Oltului

Un TIR încărcat cu porci s-a răsturnat luni dimineața pe DN7 în zona localității Câineni, blocând traficul rutier în zonă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN7 Râmnicu Vâlcea -Sibiu, în localitatea Câineni, la kilometrul 238+800 de metri.

Traficul a fost restricționat pe Valea Oltului, șoferii circulând alternativ.

În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului, potrivit oradesibiu.ro. Potrivit primelor informații, șoferul a pierdut controlul camionului și s-a răsturnat.

„Drumul național 7, comuna Câineni, sensul Vâlcea-Sibiu, conducătorul unui TIR a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat, rezultând rănirea șoferului”, spun polițiștii vâlceni.

author avatar
Andreea Vlad
161 afisari

3 COMENTARII

  1. TAMPIT ESTE CEL CARE A INCARCAT DEA VALMA PORCII IN TIR !, E SUFICIENT CA PORCII SA FIE LIBERI IN TIR !,IN LOC SA FIE COMPARIMENTATI !! CAND SE DEPLASEZE INTR-O PARTE SAU ALTA LA CURBE FORTA CENTRIFUGA FACE RESTUL !!,SI SE PARE CA L-A FACUT ,MAI ALES PRAF !. CUM DRUMUL SIBIU VALCEA ARE DESTULE CURBE ,ACCIDENTUL PUTEA AVEA LOC ORIUNDE.

    • Fuji(sic( nene !! Tirul s-a imburdat din cauza ca drumurile la noi is prea inguste si porcii si ei ne educati, daca le-a fost frig sa-u strans intr-o parte unul intr-altul sa se incalzeasca, sau mai stii ?? poate o puneau de-o razmerita impotriva macelarilor, orice e posibil numai ca tampitul de la volan a uitat piciorul pe acceleratie este imposibil.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri