AcasăNewsTIR, facut scrum pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Soferul a adormit la volan!

TIR, facut scrum pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Soferul a adormit la volan!

Un TIR turcesc, incarcat cu subansamble metalice, a luat foc marti dimineata, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, dupa ce vehiculul a lovit glisiera de pe mijlocul drumului. Soferul adormise la volan.

Accidentul s-a produs la kilometrul 100 al autostrazii, pe sensul Bucuresti-Pitesti. Un alt sofer, care a participat la stingerea incendiului, alaturi de conducatorul TIR-ului implicat in accident, a fost ranit in momentul in care traversa inapoi spre masina lui.

„Dupa impact, glisierele lovite au ajuns pe sensul Pitesti-Bucuresti, iar TIR-ul a ajuns pe banda de urgenta, cu remorca pozitionata pe carosabil. Vazand focul si fumul care se propagau de la motorul TIR-ului, soferul altui autocamion, un roman, a oprit pe celalalt sens de deplasare si a participat la stingerea focului, dar in momentul in care a traversat inapoi spre masina sa a fost lovit de un autoturism. Barbatul ranit a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti”, a declarat seful Politiei A 1, comisar-sef Emilian Buican.

In scurt timp, la fata locului a ajuns o autospeciala a ISU Arges, care a stins incendiul, potrivit rtv.net. Traficul pe autostrada a fost blocat la kilometrul 100 timp de aproximativ 30 de minute. TIR-ul s-a facut scrum, dar, din fericire, soferul acestuia a reusit sa se salveze.

author avatar
Alina Costache
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger