AcasăNewsTinerii social-democrati dezvaluie noua guvernare: PSD, UDMR si grupul minoritatilor

Tinerii social-democrati dezvaluie noua guvernare: PSD, UDMR si grupul minoritatilor

Victor Ponta candidat la prezidentiale, PSD la guvernare, sprijinit din Parlament de UDMR si grupul minoratilor nationale. Acesta este scenariul propus  de lupii tineri din PSD la Olimpiada de Comunicare Politica.

Intr-o ”situatie ipotetica”, tinerii social-democrati i-au scos pe liberali de la guvernare

Cei peste 160 de studenti si masteranzi, care participa la cea de-a doua editie a Olimpiadei de Comunicare Politica organizat de TSD Bucuresti, trebuie sa redacteze un set de mesaje si sa propuna actiuni politice pentru campania prezidentiabilului PSD.

Candidatul, la scrutinul din data de 1 decembrie 2013, este nimeni altul decat liderul partidului, Victor Ponta, care se lupta pentru prima functie in stat cu Crin Antonescu (PNL), Mihai Razvan Ungureanu (PDL), Dan Diaconescu (PPDD) si Hunor Kelemen (UDMR). Tema devine insa si mai interesanta, concurentii fiind indemnati sa-si construiasca strategiile de campanie pe o ”situatie ipotetica” in care Guvernul este alcatuit doar din ministri PSD si este sprijinit din Parlament de UDMR si grupul minoritatilor nationale. Sesizand valva care s-a creat in jurul scenariului propus de ei, tinerii social-democrati au incercat sa o scalde, precizand ca este vorba de un simplu ”joc de imagine”.  ”S-a optat pentru numele Victor Ponta pentru ca o tema de campanie cu Crin Antonescu ar fi facut ca participantii sa nu aiba de lucru in cele doua saptamani in care trebuie sa pregateasca proiectul. Crin Antonescu oricum ar fi castigat”, a intors-o ca un adevarat comunicator liderul TSD Bucuresti,  Gabriel Petrea.

[poll id=”470″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.838 afisari

1 COMENTARIU

  1. cu asa hulpavi in frunte…aroganti,spoliatori…francisc al 2-lea ar sterpeli si ce a mai ramas prin gaurile soselelor!!!! nu main faci cumetrii,baroane???!!!CA DOAR AI CE SARBATORI!!! SFANTA SARACIE si MUCENICUL BOSCHETAR!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger