AcasăNewsTinerii politicieni invata cum sa-si injure adversarii

Tinerii politicieni invata cum sa-si injure adversarii

Intalnirea cu liderii de partid strica si mai tare conceptia tinerilor despre politica

Indemnuri mai mult sau mai putin fericite, discursuri agresive si petreceri stropite cu alcool. Cam cu atat se aleg junii politicieni dupa cateva zile de training pe litoral.

Intalnirea cu liderii de partid strica si mai tare conceptia tinerilor despre politica

Scoli de Vara. Asa se numesc reuniunile tinerilor veniti de prin toate colturile tarii sa se adape din intelepciunea numelor grele din politica damboviteana.  Din pacate, ceea ce lipseste de la aceste evenimente este taman intelepciunea. Practic, liderii cu state vechi nu fac altceva decat sa le ofere pustilor o lectie de politica murdara care abunda in acuzatii nefondate, atacuri sub centura si injurii. Sub acest senariu s-au desfasurat atat Scoala de Vara a junilor liberali cat si cea a democrat-liberalilor. Daca la PNL tinerii au aflat cate perechi de pantofi are Elena Udrea, cat de incompetent este Emil Boc si cum este Traian Basescu mai rau decat Lenin, la PDL s-a vorbit despre “ratatii” Ponta si Antonescu. Emil Boc, la cat este el de premier, nu s-a sfiit sa declare ca sondajele USL sunt” etnobotanice politice”, in timp ce Ioan Oltean i-a invatat pe tineri lectia de aur Putere-Opozitie: “Ei viseaza seara si dimineata le-o tragem noi”.

Vechea garda a stat pe bara

Convinsa ca in actuala formula o sa dovedeasca USL-ul, conducerea PDL nu s-a ostenit sa faca pace cu  „disidentii” partidului. Astfel, de la intalnirea cu tinerii au lipsit nume grele precum Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Liviu Negoita. Chestionata de „National” pe tema, Roberta Anastase s-a ferit sa aprofundeze subiectul: „Nu stiu de ce nu au venit, invitatii au fost trimise tuturor liderilor partidului”.n (S.B)

Basescu a plecat cu buza uscata de la Scoala de Vara a PDL

Emil Boc nu a avut chef sa-l cinsteasca pe seful statului cu o bere

Cine spune ca Emil Boc nu stie sa-i spuna un “nu” raspicat lui Traian Basescu se inseala. Premierul i-a dat cu flit sefului statului, ieri, la finalul Scolii de Vara a OTPDL. Deloc incantat sa dea cu ochii de presedinte, Emil Boc a intins cu greu mana, schitand doar un zambet de complezenta. Mai mult, Boc nici macar nu s-a deranjat sa-l invite pe Basescu sa  ramana pe terasa hotelului unde s-a desfasurat evenimentul. Vizibil dezamagit de reactia premierului, presedintele a facut cale intoarsa si s-a urcat in masina oficiala. „Credeam ca sunt la o bere. As fi vrut sa beau si eu o bere”, a spus zambind amar Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger